Počasí dnes13 °C, zítra17 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Opilá žena rozbila v Praze ve vzteku dveře autobusu, způsobila škodu za patnáct tisíc

Strážníci městské policie se v Praze 5 museli potýkat s opilou ženou, která si svou frustraci vybila na zaparkovaném autobusu veřejné dopravy. Nejdřív bouchala do pěstmi do dveří, když jí řidič neotevřel, prohodila skleněnou výplní mobil. Poté se dostala dovnitř a řidiče napadla.

Ženy, která se opilá potácela ve vozovce v Plzeňské ulici, si hlídka všimla v sobotu 29. dubna po půlnoci. V zastávce na konečné tam v autobuse čekal řidič a žena se dožadovala nastoupení.

„Žena přešla k předním dveřím, a když se neotevřely, udeřila do nich několikrát pěstmi, přičemž ji úder odrazil a spadla na zem,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Než strážníci došli až ní, stačila skleněnými dveřmi prohodit předmět, mobilní telefon. „Poté, co řidič otevřel dveře, aby zjistil, co se stalo, vlezla žena po čtyřech do autobusu, chytla se tyče, vstala a začala pěstmi řidiče napadat,“ popsala Seifertová.

Na výzvy strážníků, aby se uklidnila a vystoupila, nereagovala, a tak čtyřiadvacetiletá žena skončila v poutech. Škodu dopravní podnik vyčíslil na patnáct tisíc korun, případ si převzala státní policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, alkohol, pouta, autobus, mobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena rozbila v Praze ve vzteku dveře autobusu, způsobila škodu za patnáct tisíc  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.