Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

VIDEO: Turek jel nebezpečně po dálnici u Prahy, v autě převážel syrské migranty

Pražští dopravní policisté odhalili tureckého řidiče, který ve svém voze na dálnici vezl dvanáct syrských migrantů. Upozornil na sebe nebezpečnou jízdou, zastavili ho na Spořilovské a nakonec omezili na osobní svobodě. Migranty vrátí na Slovensko, odkud do země přijeli.

O nebezpečně jedoucí dodávce na D1 ve směru na Prahu informovali ostatní účastníci provozu tísňovou linku v úterý 11. dubna. Oznámení si převzali dopravní policisté, auto našli a na ulici Spořilovská ho hodinu po půlnoci zastavili.

„Následnou kontrolou se ukázalo, že turecký řidič ve vozidle převáží dalších dvanáct osob. Jednalo se o devět mužů, jednu ženu a dvě malé děti. Na základě šetření policisté zjistili, že se do České republiky dostali ze Slovenka a jejich cílovou destinací, kam směřovali, je Německo,“ uvedla na policejním webu mluvčí Eva Kropáčová.

Muže zadrželi a ostatní cestující převezli na policejní služebnu. Během následujícího dne je vrátili na Slovensko, kde už byli dříve registrováni. Turek je podezřelý z organizování a umožnění nedovoleného překročení státní hranice, případ čtyřiadvacetiletého muže projednají ve zkráceném řízení.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, dopravní, D1, převaděč, migranti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Turek jel nebezpečně po dálnici u Prahy, v autě převážel syrské migranty  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.