Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Proč začít s eko drogerií

PR článek

Chcete žít zdravěji, ale pořád používáte konvenční prací prostředky a čističe? Pokud jste ještě nevyzkoušeli sílu eko drogerie, je na to ten správný čas. Překvapí vás totiž svou účinností a zároveň je šetrná k vašemu zdraví.

Nejde jen o módní trend

Ekologické přípravky nejsou pouze módním trendem. Je to životní styl, na který si poměrně rychle zvyknete. I když budete muset podstoupit určitý detox nosu, zjistíte, že syntetické vůně a agresivní čističe vlastně vůbec nepotřebujete. Pokud byste zapátrali po nejčastějších vinících nárůstu kožních onemocnění a potížích respiračního systému, našli byste na nejvyšších příčkách seznamu právě konvenční čističe a prací prostředky. S používáním eko drogerie se ani nemusíte bát toho, že kvůli vám někde uhyne nějaký pstruh, protože je šetrná k člověku i přírodě.

„Zelené“ prostředky odstraní i odolné skvrny – zkuste žlučové mýdlo

Tvrzení o neefektivitě ekologických přípravků je vcelku dobře vyvratitelný mýtus. Takový ekologický prací prášek anebo bio čistič jsou totiž promyšlené do posledního puntíku tak, aby byly opravdu efektivní. Dokáží si poradit i s velmi odolnými skvrnami a pokud máte přece jen pocit, že bio prací prášek potřebuje pomocníka, vždy je po ruce žlučové mýdlo. To by nemělo chybět v žádné domácnosti. Hravě si totiž poradí se skvrnami od trávy, kávy, čokolády, vína, krve i všemi dalšími špatně pratelnými suvenýry na jakémkoli oblečení. Ocení ho také látkující maminky. Veganské složení, ale stejnou účinnost najdete u olivového mýdla s citronovým extraktem.

Drogerie ideální pro vaše nejmenší

Drogerie pro praní prádla miminek a malých dětí je mnohdy opravdovým oříškem. Chcete, aby miminko krásně vonělo, a navíc je potřeba, aby prádlo bylo spolehlivě vyprané. Konvenční prací prášky ale nejsou pro dětské zdraví zrovna to pravé ořechové. Vlastně se vůbec nemusíte dozvědět, co obsahují. Ekologické prací prostředky jsou v tomto případě opravdu transparentní a víte přesně, co dostáváte v lahvi nebo papírovém kartonu. Jsou šetrné k dětskému prádlu i pokožce a jsou vlastně univerzální. Vyperete s nimi prádlo pro dospělé o všechny s velmi citlivou pokožkou. Eko drogerie pro děti nabízí prakticky vše potřebné. Najdete v ní efektivní bio prací prášek, i krásně voňavý bio prací gel, který nosům vašich dětí doopravdy sedne.

Účinné i na mastnotu

Eko přípravky si poradí také s mastnotou a dalšími běžnými domácími nečistotami. Ať už sáhnete po některém z univerzálních čističů nebo prostředku na nádobí, můžete si být jisti, že výsledkem bude bezchybná a hlavně netoxická čistota jakýchkoli povrchů, včetně koberců, skla i keramické desky. Se „zelenou silou“ bude váš domov krásně čistý a provoněný. Výhodou eko drogerie je to, že některé přípravky jsou opravdu multifunkční a zároveň poměrně koncentrované, takže v konečném důsledku ani nevysaje vaši peněženku.

Náš tip: Přírodní kosmetiku, eko drogerii a zdravé potraviny najdete na e-shopu NuSpring.cz.

Moravská Tierra Verde a německý Sonett

Obecně ekologické produkty sice stojí víc než konvenční prostředky, ale v ceně se promítá více faktorů. Šetrné zpracování rostlinných surovin, férové ohodnocení pracovníků, výroba plně rozložitelných obalů a další podstatné věci. Navíc je skvělé, že si můžete jasně vybrat, zda podpoříte lokální nebo zahraniční podnik. Typickými příklady efektivní a přesto finančně dostupné eko drogerie je třeba moravská Tierra Verde nebo hojně vyhledávaný německý Sonett. Pokud nechcete složitě pátrat po té nejsprávnější eko drogerii, neváhejte navštívit web oblíbeného obchodu s přírodní kosmetikou a drogerií, kde si vyberte v klidu domova přesně to, co nejvíce potřebujete.

Ohodnoť článek

Štítky prací prostředek, mýdlo, zdraví, trend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proč začít s eko drogerií  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.