Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Na jezu v Karlštejně se převrátila loď, zraněné dítě letecky transportovali do Motola

, aktualizováno 2. června 2024, 19:45

Loď, která po Berounce vezla dvě děti, jednoho dospělého a psa, se dnes převrátila na jezu v Karlštejně. Na místě zasahovali hasiči, strážníci i záchranáři. Jedno dítě transportovali do motolské nemocnice letecky, druhé dítě a dospělého tam vezli sanitkou.

O nehodě informovala záchranná služba Trans Hospital Plus na síti X. V lodi po Berounce vezl dospělý dvě děti a psa, na jezu v Karlštejně se převrátili. Na místo přijela středočeská záchranná služba, místní hasiči, městská policie a leteckách záchranná služba z Prahy.

Profesionální jednotka hasičů dorazila z Řevnice, dobrovolná z Hlásné Třebáně, obě měly čluny.

„Jedno z dětí bylo letecky transportováno do motolské nemocnice. Druhé dítě a dospělý jsou převáženi pozemní cestou tamtéž," píše se v příspěvku Trans Hospital Plus. 

„Dále jsme povolali lezce z Berouna, letecké záchranáře a potápěče z Prahy. Když byly osoby již v péči ZZS, pomocí člunu jsme z jezu vyzvedávali barel s jejich osobními věcmi," uvedli na síti X středočeští hasiči. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Trans Hospital Plus

Štítky nehoda, loď, nemocnice, Karlštejn, Motol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Funebrák Karl

Tak vám tedy řeknu,děti rozum nemají ,nevědí že všude prší a jakákoliv řeka je v tomto stavu nebezpečná, pes také ne pes a děti půjdou tam kam půjde dospělí, děti možná s frfláním ale pes bez frflání, tak jen na okraj jedině debil vezme v tomto stavu řeky děti a psa na loď, všude se píše že zachránili děti a lidi a co pes ten už do té rodiny nepatří či co, kdyby bylo na mne tak nejdříve zachráním děti a psa nebo opačně psa a děti protože pes je pes, pak bych počkal zda se ten mořeplavec pokusí dostat sám na břeh aby si to zapamatoval a když ne tak má smůlu, aspoň příště nikoho kvůli své blbosti neutopí, je to život přežijí jen silní a chytří, blbí se stanou potravou pro úhoře.

Neděle, 2. června 2024, 18:20Odpovědět

Na jezu v Karlštejně se převrátila loď, zraněné dítě letecky transportovali do Motola  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.