Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Muž zkolaboval za volantem přímo na silnici. Ze zamknutého auta ho zachránili policisté a hasiči

Přímo na silnici v Praze 5 museli záchranáři oživovat řidiče, který zkolaboval za volantem svého vozu. Všiml si ho jiný řidič a zavolal pomoc, ze zamknutého auta ho pak dostali policisté ve spolupráci s hasiči.

Muži se v autě udělalo nevolno v pondělí 25. března, když projížděl Prahou 5. Vůz zastavil uprostřed silnice, omdlel a zastavil tak dopravu.

„Právě řidič vozidla, které zůstalo blokované za ním, se rozhodl vystoupit a zjistit, co se zde stalo. Na první pohled viděl, že s mužem za volantem není něco v pořádku a přivolal ihned pomoc. Díky okamžité reakci oznamovatele se podařilo na místo přivolat složky integrovaného záchranného systému ve velmi krátkém čase,“ uvedla na webu policejní mluvčí Kristýna Soukupová.

Na bušení na okno řidič nereagoval, dveře měl zamknuté a policisté proto museli auto otevřít pomocí násilí. Jeden z policistů vytáhl obušek a rozbil zadní okénko. 

„Přivolaná hlídka muže z vozidla vyprostila v součinnosti s hasičským záchranným sborem. Muž byl okamžitě předán do péče záchranné služby, která na místě zahájila resuscitaci a převezla jej do fakultní nemocnice k dalšímu ošetření,“ dodala Soukupová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, kolaps, auto, doprava, záchranáři, policie, hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž zkolaboval za volantem přímo na silnici. Ze zamknutého auta ho zachránili policisté a hasiči  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.