Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Favoritem mezi ležáky jsou dvanáctky. Staropramen uvedl novinku s plnější chutí

PR článek

Skepticismus, sarkasmus, smysl pro humor a umění brát věci po svém. To všechno jsou vlastnosti, které jsou pro nás Čechy charakteristické. To, co nás ale za jakýchkoli okolností a ve všemožných situacích spojí, je dobré a poctivé české pivo. Proto Staropramen přichází s novou Staropramen 12, kterou si vychutnají všichni milovníci dvanáctistupňových piv. Právě ty se mezi Čechy těší rostoucí popularitě.

Preference konzumentů se mění, nicméně od roku 2010 roste zájem o dvanáctistupňová piva z kategorie ležáků. V pivovaru Staropramen, který v srdci Prahy vaří pivo již více než 150 let, ctí sládkové tradice a řemeslo, ale souběžně přichází s novými recepturami. Letošní novinkou je Staropramen 12.

Receptura mísící tradice i inovace

I když historie pražského pivovaru sídlícího na Smíchově sahá až do roku 1869, dnes zde vaří poctivé pivo díky využívání nejmodernějších technologií. „Pro Staropramen 12 je charakteristická plnější, ale stále vyvážená chuť. Právě vyváženost je typická pro všechna naše piva, a je důvodem, proč je konzumenti pravidelně vyhledávají,“ říká Jan Špaček, autor receptury a současně vrchní sládek pivovaru Staropramen. V průběhu pětinásobného chmelení jsou využity tři druhy chmele – Sládek, Premiant a Magnum.

Konzumenti si mohou novinku vychutnat nejen ve vybraných hospodách a restauracích, ale také v lahvích a plechovkách, které jsou k dostání na pultech většiny obchodů tradičního i moderního trhu. Již loni tímto způsobem začal Staropramen prodávat piva z exkluzivní řady Smíchovského výběru, a tak se speciály Granát, Nefiltr Pšeničný a Extra Chmelená 12 začaly těšit ještě větší oblibě.

Více na staropramen.cz.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pivo, dvanáctka, Staropramen, Smíchov, Praha, Pivovar Staropramen, Česko, české pivo, umění, restaurace, Magnum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Favoritem mezi ležáky jsou dvanáctky. Staropramen uvedl novinku s plnější chutí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.