Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hypermarket Globus Čakovice získal ocenění VISA Czech Top Shop 2021

PR článek

Čakovický Globus se stal vítězem prosincového kola VISA Czech Top Shop 2021. Podle odborných inspektorů této prestižní soutěže si první místo zasloužil hlavně proto, že nakupování v kompletně zrekonstruovaném hypermarketu Globus v pražských Čakovicích je skvělým zážitkem.

Inspektoři čakovický hypermarket navštívili v prosinci 2021 po jeho kompletní rekonstrukci a výsledek přestavby je podle jejich slov velmi mile překvapil. „Uvnitř se totiž rozprostírá velká, ale velmi přehledná nákupní plocha, jejíž sekce označují metrová svítící písmena, která jsou čitelná přes celou obrovskou prodejní plochu, a jsou tak výborně přehledná díky nízkým regálům. Každá sekce pak nabízí neobvykle bohatou nabídku zboží,“ řekla Markéta Němcová, marketing manager VISA Czech Top Shop.

O soutěži VISA Czech Top Shop:
Soutěž VISA Czech Top Shop lze považovat za analogii slavných hvězd Michelin, které se udělují nejlepším restauracím. Každý měsíc inspektoři VISA Czech Top Shop tajně navštěvují nominované prodejny a hodnotí je podle osmi kritérií, mezi něž patří například exteriér a celkový koncept/design prodejny, navigace na prodejně, prezentace zboží, podpora moderních způsobů placení nebo přívětivost a odbornost personálu.

První místo v takto prestižní soutěži samozřejmě potěšilo i vedení společnosti Globus. „Celý tým Globusu včetně vedení má velkou radost. Je to pro nás pocta, že jsme se stali vítězi VISA Czech Top Shop za měsíc prosinec. Naše prodejna v Čakovicích je pro společnost Globus v České republice novým milníkem,“ vyjádřila se k ocenění Maria Stütz, vedoucí provozu Globus ČR.

Cílem rekonstrukce čakovického hypermarketu, která se odehrála za plného provozu na přelomu loňského léta a podzimu, bylo zpřehlednit obrovské množství nabízeného sortimentu, a tak nakupování zákazníkům co nejvíce zpříjemnit. Související skupiny zboží byly rozděleny do tzv. světů, aby se zákazníci mohli na prodejní ploše snadno zorientovat. Kromě logického a intuitivního uspořádání nabízených produktů došlo také ke snížení výšky všech regálů, aby naši zákazníci měli při nakupování o rozložení prodejny větší přehled.

To, že se přestavba čakovického hypermarketu povedla, často slýcháme i od našich pravidelných zákazníků, kteří na nové podobě jejich oblíbené pobočky nejvíce oceňují inovativní design prodejny, zmodernizovanou pokladní zónu a celkově vstřícnou atmosféru, jakou na ně zrekonstruovaný Globus v Čakovicích působí.

Výše zmíněná vylepšení prodejny zaujala kromě zákazníků také porotu VISA Czech Top Shop, a tak si Maria Stütz, vedoucí provozu Globus ČR, mohla od Josefa Kunčara a Michala Prázného převzít ocenění za nejlepší kamennou prodejnu prosince roku 2021.

VISA Czech Top Shop za prosinec od Josefa Kunčara (Senior Manager, Merchant Sales & Acquiring VISA) a Michala Prázného (VP Business Development, Global Payments Europe) převzala Maria Stütz (vedoucí provozu Globus ČR).

Velký podíl na našem úspěchu máte i vy, naši zákazníky, kteří nás motivujete neustále se zlepšovat, abychom vám mohli nabídnout vždy co nelepší zážitek z nakupování. A za to vám mockrát děkujeme.

Hlasujte v soutěži o nejlepší prodejnu roku. Svým hlasováním přitom sami získáte možnost vyhrát. Více informací a formulář pro hlasování naleznete zde.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky obchod, nákupy, ocenění, Globus, Praha, soutěž, Čakovice, Česko, rekonstrukce, Visa, Michelin, Global Payments Europe

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hypermarket Globus Čakovice získal ocenění VISA Czech Top Shop 2021  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.