Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kam na promítání fotbalu v Praze? Vybrali jsme pět míst, kde to při zápasech Čechů žije

Zápasy českého fotbalového týmu na letošním evropském šampionát sleduje většina z nás buď doma u televize, nebo někde venku s kamarády. Pokud radši volíte tu druhou možnost a nevíte, kam vyrazit fandit našim borcům na nedělní osmifinálové utkání proti Nizozemsku, pak jste tu správně. Vybrali jsme pro vás pět míst v Praze, kam můžete vyrazit na promítání fotbalu, dát si u toho pivo, dobroty z grilu a užít si tu správnou fotbalovou atmosféru.

Žižkov BeerGarden

Žižkov BeerGarden na Ohradě je místo, kde můžete zápasy fotbalového Eura sledovat jednoznačně spolu s největším počtem fanoušků v Praze. Pokud míříte za atmosférou, Žižkov BeerGarden je jednoznačně číslo jedna. Horší je to s pivem, i přes přítomnost rychlopíp jsou čekací doby na půllitr relativně dlouhé. Co se týká jídla, můžete si dát pizzu, asijské knedlíčky nebo klasickou klobásu. Fotbal běží na obří LED obrazovce a zvuk se do širokého okolí rozléhá z reproduktorů. Část posezení je zastřešená.

Žluté lázně

Fotbalové zápasy Eura můžete sledovat i v prostředí Tančírny ve Žlutých lázní v Podolí. Lidí tu s vámi bude určitě míň než na Ohradě, ale o atmosféru nejspíš nouze nebude. Je dobré mít rezervaci, i bez ní byste však měli najít nějaké místo k sezení. Občerství vás absolutní evergreeny – pivko nebo klobása a vzhledem k tomu, že jsme v prostředí u vody, tak můžete zvolit i klasický prázdninový smažák s hranolkami a tatarkou. Fotbalové zápasy jsou promítány na plátno a běží i na několika televizích. Celé posezení je zastřešené a jako bonus je tu velmi příjemná obsluha.

Riegrovy sady

Hospoda pod otevřeným nebem v Riegrových sadech nabízí velmi příjemné prostředí ke sledování fotbalu ve stínu stromů. Zápasy jsou k vidění na LED obrazovce o rozměrech 5 krát 3 metry. Organizátoři lákají na prostředí, ve kterém můžete sport sledovat i s rodinou. Kapacita je však omezená, a tak je téměř nutné využít rezervaci, díky které budete mít jistotu místa i výhledu. Zástupci Open Air Pubu Riegrovy sady na stránkách lákají na komfortní přístup k občerstvení i během zápasu.

Pivní zahrada WildCock

Dalším místem, kde můžete sledovat fotbal na plátně v Praze, je Pivní zahrada WildCock ve čtvrti Zahradní Město. Obsluha upozorňuje, že je dobré mít rezervovaný stůl na jakýkoliv zápas. WildCock láká na piva z místního stejnojmenného pivovaru, která na čepu doplňují speciály z lokálních pivovarů. K zakousnutí si můžete dát něco z grilu nebo studenou kuchyni.

Terasy Harfa

Českým fotbalistům se fandí i na Terasách Harfa na střeše obchodního centra Galerie Harfa, kde se fotbal sleduje na obrazovce o rozměrech 3 krát 2 metry. K fotbalu si můžete dát pivo, burger, holandské hranolky nebo další dobroty z grilu. Například na nedělní zápas České republiky proti Nizozemsku je však určitě potřeba rezervovat si místo.

Ohodnoť článek

Foto Martin Šeda, Terasy Harfa, Riegrovy sady, Pivní zahrada WildCock,

Štítky fotbal, Češi, Praha, promítání, EURO, pivo, gril, Nizozemsko, FK Viktoria Žižkov, Mistrovství Evropy ve fotbale, Riegrovy sady, Galerie Harfa, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam na promítání fotbalu v Praze? Vybrali jsme pět míst, kde to při zápasech Čechů žije  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.