Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zpříjemněte si fandění při sledování mistrovství světa v ledním hokeji

PR článek

Čeští hokejoví fanoušci zasedli na gauče, a mohou se tak opět vžít do role špičkových koučů s tou nejvyšší trenérskou licencí! V pátek 21. května totiž konečně odstartoval dlouho vyhlížený světový šampionát v ledním hokeji. Ten letos probíhá v lotyšské Rize a zúčastní se ho šestnáct národních týmů. To si nemohl ujít ani rychle expandující finský start-up Wolt známý pro svou doručovací platformu, a tak se stal nejnovějším oficiálním sponzorem IIHF mistrovství světa v ledním hokeji 2021.

Není se čemu divit, kromě nažhavené elektronické tužky musí mít správný fanoušek při ruce také dostatek jídla a pití. To patří k základní hokejové výbavě pro začátečníky i pokročilé už od nepaměti. A díky rozvážkové službě Wolt letos, na rozdíl od českého národního týmu, mohou diváci polevit v přípravě svých menu a dobroty si objednat až těsně před zápasem! Už po první třetině pak budou mít navařeno a nevyjdou přitom z fandící formy.

Z obýváků sport bary

Wolt jakožto oficiální sponzor mistrovství každý den představí harmonogram zápasů v podobě „denního menu” a možnost objednat si z jeho nabídky divákům připomene i modré logo na kluzišti. Z této spolupráce se kromě hladových fanoušků u televizních obrazovek těší nejen finská centrála společnosti, ale i český tým Woltu. „Česká republika je hokejová země, a Mistrovství světa je tradičně velká událost roku. Proto jsme nadšení, že jsme navázali partnerství s Mezinárodní federací ledního hokeje a můžeme být tak součástí tohoto hokejového svátku. Věříme, že zápasy nejen českého týmu bude sledovat spousta fanoušků, a doufáme, že jim skvělé jídlo a pití ještě více zpříjemní hokejové noci,” říká Jan Foret, generální ředitel českého Woltu.

Letošní 85. ročník mistrovství sice nepřeje hromadnému fandění nebo hokejovým sešlostech v oblíbených podnicích, na které jsme byli doposud zvyklí. Díky Woltu si ale každý z diváků bude moct udělat ze svého obýváku vlastní sport bar, a užít si tak fandění doma se stejnou chutí a gustem, jako by byl na lotyšské tribuně, povzbuzoval ze všech sil, tančil vedle ježka Spikyho a popíjel u toho pivo z kelímku!

Čepované pivo a občerstvení bez fronty

Restaurace, bary i hospody po celé České republice jsou na nadšeně jásající fanoušky, i tiché pozorovatele zápasů připraveni. Ve všech městech, ve kterých Wolt už působí, tedy v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni i Liberci, si totiž diváci najdou pokrm k fandění podle svého gusta. A to bez zdlouhavého čekání ve frontě na stadionu nebo v hospodě.

Ať už tedy mezi góly radši ukusujete pizzu, jíte kebab, ďobete nachos, nabíráte nudle, vychutnáváte si burger, tasíte jednu hranolku za druhou, olizujete si prsty od mastňoučkých křidélek nebo se těšíte nějakou echt českou klasikou, na Woltu si zaručeně vyberete. A ani o pitný režim se bát nemusíte! O tom se totiž až do posledního půllitru či deci postará nabídka piva z vašeho oblíbeného výčepu nebo toho nejlepšího vína, koktejlů a limonád z místních barů. A pokud vás popadne chuť na něco menšího, nezapomeňte, že kurýři vám občerstvení dovezou i z vybraných maloobchodů s potravinami, jako je Žabka.

Ať už si ale na Woltu vyberete cokoliv a budete u jídla fandit komukoliv, přejeme vám dobrou chuť, příjemnou zábavu, dostatek gólů do těch správných branek a pevné nervy!

Ohodnoť článek

Štítky mistrovství světa, hokej, Wolt, Mistrovství světa v ledním hokeji, Mezinárodní federace ledního hokeje, Dinamo Riga, jídlo, pivo, Česko, HC Kometa Brno, HC Vítkovice Ridera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpříjemněte si fandění při sledování mistrovství světa v ledním hokeji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.