Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Opilý muž strčil ruce do tygří klece. S velmi vážnými zraněními skončil v pražské nemocnici

V zooparku v Přívorech na Mělnicku došlo k incidentu, při kterém tygr pokousal pětačtyřicetiletého muže. Šlo patrně o pomocného dělníka zooparku, který se opil a vydal se k tygří kleci. Muž utrpěl velmi vážná poranění rukou a přišel o několik prstů. Případem se zabývá i policie.

K incidentu došlo v zooparku v Přívorech na Mělnicku v sobotu odpoledne. Není jasné, co opilý pracovník u tygří klece dělal, zda kolem ní jen vrávoral nebo šel tygra krmit. Ruce, které pracovník strčil mezi mříže, se pro tygra sibiřského staly kořiští.

„Muž měl velmi vážná poranění horních končetin, měl skalpovanou kůži a měkkou tkáň, chybělo několik prstů,“ popsala pro Právo zranění mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová a dodala, že muž byl zjevně opilý. Zraněný muž dostal na místě opiáty a byl letecky transportován do nemocnice v Praze.

Případ prověřuje také policie, aby bylo jasné, jestli nedošlo k porušení zásad bezpečnosti práce nebo k ublížení na zdraví z nedbalosti. „Muž byl schopen dechové zkoušky na alkohol, naměřili jsme mu 2,6 promile,“ pověděla mluvčí středočeské policie Lucie Nováková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky tygr, nehoda, ruka, Mělník, klec, policie, okres Mělník, Přívory, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luboš Kalina

Dobře mu tak alkáčovi...Kvůli takovým dementům pak dochází ke smrtelným zraněním po kterých tyhle vzácné šelmy utratí-zbytečně...

Středa, 27. ledna 2021, 22:31Odpovědět

Opilý muž strčil ruce do tygří klece. S velmi vážnými zraněními skončil v pražské nemocnici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.