Počasí dnes12 °C, zítra14 °C
Úterý 15. října 2024  |  Svátek má Tereza
Bez reklam

Zvířata v trojském útulku dostala předčasnou nadílku. Svátky jim zpříjemní více než tuna granulí a konzerv

Předčasný vánoční dárek včera obdržel útulek pro opuštěná zvířata pražské městské policie v Troji. Společnost VAFO, český výrobce krmiv pro domácí mazlíčky, darovala více než 1100 kilogramů granulí a konzerv pro zdejší opuštěná zvířata.

V útulcích nastává náročné období

Nejen v trojské útulku nastává nejnáročnější období, jelikož právě během vánočních svátků a s příchodem nového roku v útulcích nachází domov nejvíce zvířat. Trojský útulek již od roku 1993 pořádá každoročně dny otevřených dveří. Letos se však kvůli epidemické situaci nemůže konat ve své obvyklé podobě.

„Nechceme tuto tradiční událost zcela rušit, proto bude možné trojský útulek na Štědrý den navštívit alespoň v omezené míře. Jsme velmi vděčni každému, kdo daruje deku nebo obojek a děkujeme společnosti VAFO za darování takového množství krmiva pro zdejší zvířata,“ uvedl náměstek pražského primátora, Petr Hlubuček.

Podle marketingového ředitele VAFO PRAHA Martina Šámala má podpora domácích mazlíčků v jejich firmě pevné místo. Dodává, že včerejší předání daru bylo nad rámec běžné podpory těm méně šťastným zvířátkům.

Za čtyři roky spolupráce s platformou ClickandFeed jsme naplnili téměř 11 milionů misek psů a koček v útulcích. V říjnu jsme spustili projekt Perfektní páníček, který se spoluprací s útulky úzce souvisí. Má za úkol snížit přísun zvířat do útulků. Díky informacím na webu perfektnipanicek.cz se dostane každý, kdo si chce pořídit čtyřnohého parťáka, k potřebným informacím a může tak správně vyhodnotil, zda je plně připraven se o zvíře postarat a nést zodpovědnost svého rozhodnutí,“ uvedl Šámal.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto praha.eu

Štítky útulek, zvířata, psi, nadílka, Vánoce, konzerva, Troja, Štědrý den, Vafo Praha, Petr Hlubuček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zvířata v trojském útulku dostala předčasnou nadílku. Svátky jim zpříjemní více než tuna granulí a konzerv  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.