Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

V sobotu startují nové Trhy na Plovárně. Nabídnou grilované ryby i vyjížďku parníkem zdarma

V sobotu 6. června proběhnou poprvé Trhy na Plovárně. Návštěvníci je najdou na levém břehu Vltavy kousek od Čechova mostu v areálu Občanské plovárny. Trhy na tomto místě každou sobotu nabídnou zeleninu, ovoce, lokální piva a vína nebo ryby. Pro návštěvníky bude připravený hlídaný dětský koutek a také vyhlídkové plavby parníkem ke Karlovu mostu a zpět, která budou zítra také zdarma.

Každou sobotu od osmi do dvou

Trhy na Plovárně mohou návštěvníci spojit s procházkou kolem Vltavy. Na samotných trzích návtěvníci narazí zejména na vinaře, malé pivovary, zelináře nebo ovocnáře. Otevřeno bude vždy v sobotu od 8:00 do 14:00 hodin. „Trhy jsou pro mě společenskou událostí, která může probíhat i na zajímavých místech, jako je zahrada Občanské plovárny,“ uvedl Jan Mužátko, majitel společnosti Coloseum Restaurants, která Trhy na Plovárně pořádá.

Ryby, pivo i květiny

K ochutnání na místě budou čerstvé grilované ryby, streetfood nebo italské delikatesy. Nakoupit mohou návštěvníci řezané květiny, české ovoce a rajčata, výběrové oleje, pesta i octy. O nápoje se mimo jiné postará rodinné vinařství Vican či Pivovar Národní.

Vyjížďka parníkem

Návštěvníky čeká i půlhodinová vyjížďka parníkem po Vltavě, která bude tuto sobotu zdarma. Rodiče budou moci využít dětský koutek pro své ratolesti. „Dětské koutky najdou hosté v našich restauracích, nemůžeme ho tedy opominout ani na venkovních trzích,“ doplňuje šéf marketingu Coloseum Restaurants Petr Utěkal. Ten odhaluje i plány do budoucna, chtěl by totiž, aby se na Trzích na Plovárně konaly také koncerty nebo workshopy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook Trhy na Plovárně

Štítky trhy, plovárna, Občanská plovárna, Trhy na Plovárně, koupaliště, parník, ryby, Vltava, Karlův most, Čechův most, COLOSEUM RESTAURANTS s.r.o., Pivovar Národní

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V sobotu startují nové Trhy na Plovárně. Nabídnou grilované ryby i vyjížďku parníkem zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.