Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Užijte si Levnou neděli u báječných filmů v Multikinech CineStar

PR článek

Zpomalte a vydechněte v hektickém předvánočním čase a užijte si čas se svými přáteli a rodinou. Bavte se a vyrazte společně třeba na skvělý film. Multikina CineStar přichystala předvánoční dárek pro všechny filmové nadšence a druhou adventní neděli, 10. prosince, proměnila v Levnou neděli. Na vybrané filmy můžete vyrazit už za skvělých 79 korun.

Užijte si Levnou neděli zavrtaní do měkkých kino sedaček a rozbalte si filmovou nadílku. Za zvýhodněnou cenu můžete vidět vybrané filmy a zároveň vyzkoušet skvělé VIP sedačky ve vybraných sálech. Co může být víc relaxačního, než si vychutnat své vytoužené filmy v pohodlí kožených a širších VIP sedaček, které jsou doplněné praktickými stolečky, na něž si můžete pohodlně odložit nápoje anebo něco na zub a vychutnat si film téměř jako v pohodlí svého obýváku.

Samozřejmostí je široká nabídka dobrot u stánků s občerstvením v Multikinech CineStar, na nichž si můžete při sledování filmu pochutnat. Vždyť ke správnému filmovému večeru patří třeba výborné nachos se sýrovou omáčkou nebo nejlepší popcorn široko daleko. A pak už si jen stačí vybrat, který z nabízených filmových hitů se vám líbí.

Chcete si užít filmové dobrodružství s dětmi? Pak si jistě vyberete některý z rodinných trháků.  Filmový kreslený příběh Přání ze studia Disney, přenese malé diváky do světa kouzel, ve kterém se dějí zázraky. Můžete také dát přednost slovensko-české pohádce režiséra Juraje Jakubiska Perinbaba a dva světy. Anebo do třetice sáhnete po příběhu barevných skřítků Trollové 3. Jak to dopadne mezi trollí princeznou Poppy a jejím trošku nabručeným kámošem Větvíkem zjistíte ve filmu.

Máte pro strach uděláno anebo jste příznivci horrorů? Přijďte se druhou adventní neděli bát u hororově – komediální novinky Šťastné a krvavé z norských filmových studií. Bill, jeho manželka a dvě dospívající děti jsou prototypem naivní americké rodinky. Když Bill zdědí po strýci starou horskou usedlost v Norsku, nadšeně se před Vánocemi stěhují do svého nového domova s vyhlídkou přeměnit nemovitost na výdělečný podnik. Jejich romantická představa ale dopadne úplně jinak. 

A co takhle vyrazit s kamarádkami a skvěle se pobavit před vánočním shonem? Pak je pro vás jasnou volbou snímek určený především dámskému publiku s výmluvným názvem Jak přežít svého muže. Česká romantická komedie vypráví příběh mladé herečky Lucie, která se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. V hlavních rolích uvidíte Janu Bernáškovou, Ivanu Chýlkovou, Marka Němce či Romana Zacha.

V nabídce nechybí ani dlouho očekávaný velkofilm, historický snímek Napoleon, který osloví diváky napříč generacemi. Epické drama zachycuje život francouzského císaře Napoleona Bonaparte, jeho vzestup k moci a vztah k životní lásce Josephine, a ukazuje jeho vizionářské vojenské a politické taktiky na pozadí nejdynamičtějších bitevních scén jaké kdy byly natočeny.

Vydejte se za zábavou do Multikin CineStar. A abyste se o skvělou nabídku a místa v sálech nepřipravili, můžete si koupit vstupenky v předprodeji, který byl již spuštěn. Pro členy CineStar Clubu je cena vstupenky za neodolatelných 79 Kč, pro diváky bez členství je pak cena 99 Kč. A to již stojí za to vyrazit na pořádný filmový maraton! Už 10. prosince ve všech multikinech CineStar.

Ohodnoť článek

Štítky film, zábava, Multikina CineStar, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Užijte si Levnou neděli u báječných filmů v Multikinech CineStar  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.