Počasí dnes23 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Přestaň flusat. Plivajícímu opilci museli strážníci v Praze nasadit roušku

S pořádně opilým mužem se potýkala městská policie u supermarketu v Praze 4. Ten nejdřív obtěžoval zákazníky, když se ho strážníci snažili zpacifikovat, dovoloval si i na ně. Kopal je a plival na ně, museli mu pak proto nasadit i respirát. Muž se dvěma a půl promile skončil na záchytce.

Městskou policii na agresivního muže zavolala ostraha supermarketu v ulici U Plynárny v pátek 28. července po půl třetí odpoledne. Napadal kolemjdoucí a ohrožoval je teleskopickou holí.

Když hlídka přijela, opilec tyč vytáhl a začal utíkat. „Zákonnou výzvu hlídka s ohledem na nutnost rychlého zákroku nepoužila a muže okamžitě zpacifikovala,“ uvedla na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Jeden ze strážníků mu hůl vytrhl, další mu vzal plastovou láhev s tekutinou a dva ho drželi. Společně pak povalili na zem a nasadili mu pouta. Dechová zkouška pak u jednačtyřicetiletého muže prokázala 2,53 promile alkoholu.

Při čekání na odvoz na záchytku se pak muž chtěl prát, po strážnících plival a snažil se je kopnout. Nasadili mu proto respirátor a zaklekli ho až do chvíle, kdy přijel speciální vůz pro převoz.


 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, alkohol, záchytka, agrese, pouta, Praha 4

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

,,hrozí" mu podmínka ? Mafianovbendostan. Recidivistum okamžitě nasazovat monitorování náramky, zákaz alkoholu, drog a namátkově kontroly, omezení pohybu po 20 hodině a podobně. O důvodech dnešního stavu bahna viz moje odstavce pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde.

Úterý, 8. srpna 2023, 13:49Odpovědět

VIDEO: Přestaň flusat. Plivajícímu opilci museli strážníci v Praze nasadit roušku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.