Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Národní divadlo založilo sbírku pro rodinu zesnulého Romana Duška

Národní divadlo založilo sbírku pro rodinu Romana Duška, který zemřel 18. dubna po pádu do ulice Divadelní v Praze. Dlouholetému členovi týmu Nové scény bylo 48 let a zůstala po něm manželka a dvě malé dcery.

Na sociálních sítích se objevila sbírka pro rodinu náhle zesnulého Romana Duška. „Roman tu byl vždycky pro nás, spojme se tedy teď my pro jeho rodinu,“ uvedlo na svých sociálních sítích Národní divadlo. „Nikdo si nedovede představit, jak těžká je tahle chvíle pro ty úplně nejbližší.“ Podle příspěvku ale prakticky pomoci rodině může kdokoliv.

Policisté už zatkli podezřelého

Roman Dušek byl vedoucím projekční kabiny Nové scény. K tragédii došlo ve středu 18. dubna kolem šesté hodiny ranní. Záchranáři, kteří na místo dorazili už mu nedokázali pomoci. Na místě zemřel. Policisté nevyloučili cizí zavinění a v souvislosti s úmrtím už zatkli podezřelou osobu. Podle serveru Blesk.cz do Romana Duška někdo strčil, když na náměstí Václava Havla kouřil. 

Smrtí muže po pádu v ulici Divadelní se zabývají pražští detektivové z oddělení vražd. K události došlo v úterý, muž, zřejmě zaměstnanec Národního divadla, na místě zemřel. Kriminalisté už zadrželi muže podezřelého z činu, hrozí mu až osmnáct let...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Národní divadlo, koláž Drbna

Štítky sbírka, Národní divadlo, tragédie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Národní divadlo založilo sbírku pro rodinu zesnulého Romana Duška  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.