Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

VIDEO: Tragický pád muže v Praze řeší detektivové z oddělení vražd. Mají podezřelého

, aktualizováno 19. dubna 2023, 19:39

Smrtí muže po pádu v ulici Divadelní se zabývají pražští detektivové z oddělení vražd. K události došlo v úterý, muž, zřejmě zaměstnanec Národního divadla, na místě zemřel. Kriminalisté už zadrželi muže podezřelého z činu, hrozí mu až osmnáct let ve vězení.

O události v úterý informovali na Twitteru záchranáři. Asi padesátiletý muž spadl v ulici Divadelní, na pomoc mu kromě nich přijeli i lékař s inspektorem. „Po příjezdu na místo jsme zjistili, že jeho zranění jsou neslučitelná se životem, bohužel jsme mu nedokázali pomoci, na místě zemřel,“ napsala mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Policisté k případu vyjeli stejně jako záchranáři po šesté ráno. „Policisté šetřením na místě zjistili, že muž utrpěl zranění po pádu z výšky, kdy nevyloučili podíl cizího zaviněním," oznámila na policejním webu mluvčí Violeta Siřišťová.

Podle serveru Blesk.cz se jednalo o zaměstnance Národního divadla, který kouřil na piazzettě a někdo ho strčil.

„V souvislosti s případem včerejšího pádu muže v Divadelní ulici zadrželi kriminalisté prvního policejního obvodu podezřelou osobu. Případ si převzali detektivové z oddělení vražd. V současné chvíli provádíme standardní úkony trestního řízení,“ uvedli policisté na Twitteru.

Muže, kterého zadrželi na tramvajové zastávce, obvinili z trestného činu loupeže. Za to může osmadvacetiletý podezřelý až na 18 let do vězení. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, detektivové, oddělení vražd, pád, smrt, Divadelní

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milan Kochaník

Tak pokud se chtěl onen pachatel zmocnit cizí věci a použil k tomu násilí, jež vedlo k pádu poškozeného s následkem smrti, tak je to obyčejná loupežná vražda, ikdyž třeba v plánu smrt nebyla, jen si přisvojit cizí věc překonáním odporu majitele. Ideální by bylo tyhle kriply shodit s mostu s 100 kg řetězem, přivázaným k nohám a hotovo. Takto řešil na svých lodích admirál pirátů markýz de Lolonois zákeřné vraždy. Naopak, pokud došlo k souboji typu 1:1, tak kdo vyšel vítězně, nic se mu nestalo. Trestalo se pouze zákeřné napadení, cosi jako zde. Další možnost, je náraz hlavou do radiátoru v cele při úklidu.

Pátek, 21. dubna 2023, 20:59Odpovědět

VIDEO: Tragický pád muže v Praze řeší detektivové z oddělení vražd. Mají podezřelého  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.