Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kandidátem SPOLU na primátora je Bohuslav Svoboda. Ve funkci byl už před 12 lety

Koalice SPOLU si jako lídra kandidátky do podzimních komunálních voleb vybrala lékaře Bohuslava Svobodu a zároveň ho nominovala na post primátora. Ten hlavní město přirovnal k pacientovi v kritickém stavu.

„Praha je dnes na třiceti procentech svého potenciálu"

„Praha je dnes na třiceti procentech svého potenciálu a každý lékař by situaci takového pacienta označil za blížící se kritickému stavu. Pražanům nabízím cestu ze současného chaosu a marasmu, který zejména poslední čtyři roky vládne v pražské dopravě, ve výstavbě klíčové dopravní infrastruktury a v nejužším vedení města,“ uvedl v tiskové zprávě Bohuslav Svoboda (ODS).

Svoboda už post primátor zastával v letech 2010 až 2013.

Na kandidátce jsou i současní starostové

„Když vidím, jak koalice SPOLU funguje na vládní úrovni, dává mi to jistotu, že sestavíme zkušený tým, který dokáže Prahu zase rychle rozpohybovat dopředu. Je načase se vrátit k profesionálnímu řízení města! Praze a Pražanům jsem dal celý svůj profesní život a nehodlám s tím přestat. Těším se na to, jsem plný sil a udělám vše pro to, abych naplnil očekávání voličů,“ dodal.

Koalice KDU-ČSL, ODS a TOP 09 získala v posledních sněmovních volbách 40 procent hlasů a podle vlastních slov chce na úspěch navázat.

Delegáti sněmu na zasedání zvolili i další místa kandidátky. Jsou jimi třeba odborníkna digitalizaci a architekt systému CZECH Point Zdeněk Zajíček, starosta Prahy 9 Tomáš Portlík nebo současná starostka Prahy 2 Alexandra Udženija.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SPOLU

Štítky SPOLU, volby, primátor, Bohuslav Svoboda, Praha, ODS, Alexandra Udženija, Zdeněk Zajíček, TOP 09, KDU-ČSL, Czech POINT

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdeněk Šmerda

Rozvážný Svoboda bude lepší než zbrklý Hřib.

Úterý, 5. dubna 2022, 15:25Odpovědět

Tomáš Adamec

Konečně nová,mladá a progresivní tvář.Měl jsem strach,aby to nebyla zase nějaká stará struktura která už ukázala co umí a po zvolení by to určitě dělala jinak.To jsem si oddychl.

Úterý, 5. dubna 2022, 13:21Odpovědět

Josef Mašek

lepší Pražák než bratislavská holčička nebo chlapec z Moravské vísky...primátorkou Brna je Brňačka a nedovedu si představit, že by primátorem Brna byl neználek co nikdy v Brně nebyl z nějaké české vísky od Chomutova

Úterý, 5. dubna 2022, 10:29Odpovědět

Kandidátem SPOLU na primátora je Bohuslav Svoboda. Ve funkci byl už před 12 lety  |  Politika  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.