Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Letní scéna Lucerna Music Baru se stěhuje do nového areálu v Braníku

Z holešovického výstaviště se letní scéna Lucerna Music Baru přesune do nového areálu v pražském Braníku. Sérii koncertů zahájí 15. června kapela Chinaski. Během léta pak vystoupí například Mig 21, Ben Cristovao, Monkey Business, David Koller nebo Mirai.

Lucerna Music Bar Open Air se přesune do branický Ledáren

V roce 2020 se série koncertů Lucerna Music Bar Open Air konala v přírodním areálu na Výstavišti v pražských Holešovicích. Areál zde vznikl na louce za Křižíkovými pavilony v lesoparkové části Výstaviště.

Doba covidová nás vyhnala z klubu ven. Paradoxně jsme si užili asi nejlepší léto za celou historii Lucerna Music Baru. Koncerty pod širým nebem mají velké kouzlo a už na prvních akcích jsme si říkali, že letní scéna nesmí zůstat jen světlým bodem v jinak škaredém roce, ale že bychom z toho měli udělat každoroční tradici,“ uvedl majitel Lucerna Music Baru Michal Filip.

Oproti loňskému roku se Lucerna Music Bar Open Air přesunula do branický Ledáren, kde se hned vedle této historické budovy nachází zrekonstruovaný prostor, který si pořadatelé upraví podle svého. „Již máme připravený projekt a začínáme s prvními stavebními úpravami. Chceme, aby se náš areál stal takovou kulturně-relaxační zónou pro celou rodinu, která v Praze zatím stále chybí,“ dodal Filip.

Vše pak bude přizpůsobeno aktuálně platným pravidlům stanovených ministerstvem zdravotnictví. Veškeré informace najdou zájemci na webu openair.musicbar.cz.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky ČR, pop, hudba, Lucerna Music Bar, Braník, Výstaviště Praha, Ben Cristovao, David Koller, Chinaski, Monkey Business, Mig 21, Mirai, koncert, Michal Filip, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Eva Rocco

Hurá, konečně bude klid po 22. Vloni to byl děs a hrůza širokého okolí.

Středa, 28. dubna 2021, 12:51Odpovědět

Letní scéna Lucerna Music Baru se stěhuje do nového areálu v Braníku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.