Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dnes začal tradiční Festival Evolution. Přesunul se do online prostředí

Dnes odstartoval dvoudenní Festival Evolution, který se tradičně koná na pražském výstavišti. Tentokrát naplní své heslo #prostejinak důsledně, probíhá totiž online. Návštěvníci však přesto nepřijdou o nákupy u stánků ani o oblíbený festivalový program. Vše bude k dispozici online.

Online festival má i své výhody

Návštěvníci mohou chatovat, vybírat, nakupovat, ptát se, navštívit poradny, soutěžit nebo si zajít na přednášky. Stejně jako na živém festivalu tu návštěvníci najdou vše, co souvisí se zdravým životním stylem, ekologií i osobním rozvojem. K dispozici bude expozice s nabídkou kvalitních potravin, BIO produktů, zdravé výživy, ale také ekologické drogerie, přírodní kosmetiky nebo potřeb pro děti.

Festivalový program včetně seznamu vystavovatelů najdete na webových stránkách www.festivalevolution.cz.

„Musíme brát situaci takovou, jaká je. Vývoj epidemie není příznivý a na hromadné akce i festivaly si ještě dost dlouho počkáme. Chybí nám setkávání i festivalová atmosféra, tak jsme se rozhodli pro naše návštěvníky udělat alespoň virtuální akci. Společně můžeme vyzkoušet něco nového,“ říká zakladatel festivalu Ctirad Hemelík. „Díky možnostem virtuální platformy můžeme být s návštěvníky alespoň v online kontaktu. Všechny srdečně zveme a věříme, že budou spokojení,“ dodal.

Online prostředí však má i svá pozitiva. „Na rozdíl od klasických „živých“ veletrhů, které přilákají většinu účastníků z bližšího okolí, má online forma zásah po celé ČR. Navštívit nás mohou i lidé, kteří bydlí ve vzdálených městech. Neřeší dopravu, nocleh, stravování a tak podobě,“ shrnuje výhody online verze manažerka festivalu Alžběta Syrovátková. „Pozitiva to má i pro vystavovatele, kteří nemusí řešit logistiku, stavby stánků a nabídnou své výrobky a služby moderně, zábavně a efektivně, v atraktivním online prostředí,“ doplňuje.

Medicína, potraviny i vztahy

Na čtyřech programových podiích odborníci poradí, jak vybírat potraviny i doplňky stravy, proběhne srovnání přístupů klasické i alternativní medicíny, návštěvníci se dozví, co dělat, když mají problémy ve vztazích, nebo proč i malé krůčky v oblasti ekologie znamenají velký přínos pro naši planetu.

Novinkou a zásadní výhodou programové části bude možnost navštívit všechny přednášky, což na „živém“ festivalu nelze. A na návštěvníky čeká malé překvapení – jeden sál bude věnován vybraným zahraničním hostům, kteří v rámci festivalu vystoupili v minulosti, a jejichž vystoupení nejsou běžně dostupná.

Ohodnoť článek

Foto Festival Evolution

Štítky kultura, festival, Evolution, Praha, jídlo, Výstaviště Praha, přednáška, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dnes začal tradiční Festival Evolution. Přesunul se do online prostředí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.