Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Kapela Rammstein se po dvou letech vrátí do Letňan. Vstupenky budou na jméno

Německá kapela Rammstein se po dvou letech vrátí 11. května 2024 se svou pyrotechnickou show plnou světelných efektů na pražské letiště Letňany. Skupina v čele s hlavním autorem textů, zpěvákem Tillem Lindemannem, na stejném místě loni v květnu rozbouřila svou hlasitou produkcí 60 tisíc fanoušků.

Vstupenky na pražský koncert v cenách od 1990 korun začnou pořadatelé prodávat 18. října. Vstupenky jsou personalizované. „Personalizované znamená, že každá vstupenka je vázána na kupujícího, který je výhradně uveden na všech vstupenkách. Platí omezení nákupu maximálně šesti vstupenek na zákazníka. Personalizace vstupenek a omezený počet vstupenek se provádí z důvodů férovosti a zamezování sekundárnímu trhu, kdy se vstupenky často nabízejí za navýšené ceny," informoval za pořádající agenturu Live Nation Ondřej Pojzl.

Vstup mladistvých na vystoupení kontroverzní skupiny je do 15 let povolený pouze v doprovodu osob starších 18 let. Pro děti do šesti let platí zákaz vstupu.

Berlínská prokuratura letos v srpnu oznámila, že zastavila vyšetřování zpěváka Rammstein Lindemanna kvůli podezření ze sexuálních deliktů. Podle státních zástupců se nepodařilo shromáždit důkazy, že by Lindemann měl nedobrovolný pohlavní styk se ženami.

V květnu jedna irská fanynka popsala tisku svou zkušenost z koncertu jedné z nejznámějších současných německých skupin ve Vilniusu. Tvrdila, že odmítla nabídku sexu s Lindemannem a později se ocitla v jeho posteli, aniž by věděla, jak se tam dostala. Vyjádřila podezření, že jí byla bez jejího svolení podána omamná látka. Podobnou situaci popsaly tisku i další ženy.

Kvůli obviněním na Lindemannovu adresu čelila skupina Rammstein v protestům před svými koncerty. Kapela také v Německu zrušila své večírky po koncertech.

Rammstein založili v roce 1994 hudebníci pocházející z východní části Německa. Název kapely připomíná město Ramstein, kde je základna a sídlo velitelství Letectva Spojených států v Evropě a kde se koncem 80. let při letecké přehlídce stala nehoda, při které zahynuly desítky lidí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Facebook kapely Rammstein

Štítky hudba, Rammstein, koncert, Letňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapela Rammstein se po dvou letech vrátí do Letňan. Vstupenky budou na jméno  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.