Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po řidiči černého superbu. Vezl zloděje, který se zbraní vyloupil benzinku

Kriminalisté pátrají po partnerském řidiči společnosti BOLT, který v černé Škodě Superb Combi vezl muže, kteří jsou v tuto chvíli zadržení v souvislosti se sérií loupežných přepadení čerpacích stanic.

Dva muži si objednali služby řidiče 25. prosince kolem půl desáté ráno prostřednictvím mobilní platformy BOLT. Řidič dvojici o několik minut později naložil v oblasti Prahy 5 ulic Seydlerova, V Hůrkách, Petržílkova nebo přilehlém okolí. Muži vystoupili kolem desáté hodiny v ulici Prokopových.

„Jeden z pasažérů z vozidla vystoupil a odešel směrem k nedaleké čerpací stanici v pražských Košířích v ulici Radlická. Vstoupil do prostoru čerpací stanice a vyčkal, až odejde poslední zákazník. Ihned poté namířil na zaměstnankyni krátkou střelnou zbraň, vlezl za prodejní pult, kde vzal z pokladny finanční hotovost a také kovový trezorek. Následně čerpací stanici opustil a vrátil se zpět k vozidlu," popsal akci policejní mluvčí Jan Rybanský. Řidič, který nic netušil, po deseti minutách čekání odvezl dvojici mužů směrem na Smíchov, a to přes ulice Řeporyjská a Karlštejnská.

FOTO, VIDEO: Série loupežných přepadení objasněna. Policie dopadla dva podezřelé cizince

Klec spadla. V policejních poutech skončila dvojice mužů, kteří jsou podezřelí z toho, že od prosince loňského roku šestkrát loupili. Zadržení provedla zásahová jednotka, jelikož hrozilo, že jsou oba muži ozbrojeni. Při domovní prohlídce...

Vzhledem k tomu, že by řidič mohl být velmi důležitým svědkem závažné trestné činnosti, žádají ho policisté, aby se přihlásil na jakoukoliv policejní služebnu nebo přímo kontaktoval linku tísňového volání 158. „Svým svědectvím by tak mohl dopomoci k řádnému objasnění věci. Rádi bychom se touto cestou obrátili i na širokou veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud máte informace, které by vedly k vyhledání řidiče nebo dokonce k jeho ztotožnění, kontaktujte taktéž prosím linku 158. Děkujeme," doplnil za policii mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky pátrání, loupežné přepadení, Bolt, Praha 5, čerpací stanice, Škoda Superb, Praha, Košíře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po řidiči černého superbu. Vezl zloděje, který se zbraní vyloupil benzinku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.