Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Oprava tramvajové trati u Hradčanské pokračuje. Hotovo bude za týden

Tramvajová trať v ulici Milady Horákové mezi křižovatkou Špejchar a Prašným mostem se stále opravuje. Opravy dnes vstupují do druhé fáze. Ráno byl obnoven provoz tramvají ve směru od Vozovny Střešovice na Letnou, ale linky z centra budou Hradčanskou dál objíždět přes Pražský hrad. Na trati od Špejcharu na Prašný most dělníci vyměňují dožívající oblouky a nejopotřebovanější části kolejových konstrukcí.

Tramvajová trať v ulici Milady Horákové se opravuje už od pátku 29. dubna, kdy místem nejezdily žádné tramvaje. Od dnešního rána je obnoven provoz směrem na Letnou. Většina linek Hradčanskou bude dál objíždět přes Pražský hrad, linka číslo 20 končí už na Špejcharu. Přes den jezdí mezi Divokou Šárkou a Petřinami přes Dejvickou tramvajová linka 32, náhradní autobusová doprava zavedena není.

Dopravní podnik během dvou týdnů na frekventované tramvajové trati od Špejcharu na Prašný most vyměňuje dožívající oblouky a nejopotřebovanější části kolejových konstrukcí. Hotovo bude v pondělí 16. května po půlnoci, kdy se tramvaje vrátí na své původní trasy.

Tramvaje budou v tomto týdnu jezdit po objízdné trase stejně jako minulý týden i směrem na Malostranskou. Linky číslo 1, 2, 8, 18, 20, 25, 26 i noční spoje 91, 96 a 97 se do běžného provozu vrátí za týden. Podrobné informace o omezení dopravy najdou cestující na webu pražského dopravního podniku.

O nadcházejícím víkendu začne rekonstrukce Barrandovského mostu.

Ohodnoť článek

Foto Hradčanská Office Center

Štítky MHD, stavby, tramvaje, Praha, tramvajová dráha, Milada Horáková, Pražský hrad, Letná, Prašný most, Vozovna Střešovice, Divoká Šárka, Petřiny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava tramvajové trati u Hradčanské pokračuje. Hotovo bude za týden  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.