Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Pražském okruhu se srazilo osm aut. Nehoda komplikuje dopravu u Jinočan

Osm aut se dnes dopoledne srazilo na Pražském okruhu. Při nehodě se nikdo nezranil a nebylo nutné ani vyproštění osob z aut. Podle mluvčího pražských policistů Jana Daňka je doprava na okruhu ve směru od Ruzyně k dálnici D1 v místě nehody omezena na jeden jízdní pruh.

Auta se srazila na 21. kilometru krátce po 11:00. Kromě policie na místo vyjeli i záchranáři a hasiči ze smíchovské stanice. „Podle velitele zásahu došlo ke střetu osmi vozidel, není ale nutné vyproštěni osob,“ uvedli hasiči na twitteru.

Na místě je preventivně také speciální záchranářské vozidlo Fenix, které má poskytnout zázemí zhruba 15 účastníkům nehody. „Vypadá to, že na místě naštěstí nejsou zraněné osoby,“ napsali záchranáři na twitteru.

Úsek Pražského okruhu mezi exity 21 Jinočany a 19 Ořech byl dočasně neprůjezdný. Podle Daňka už je ale možné nehodu objet jedním jízdním pruhem.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hasiči Praha

Štítky Praha, hasiči, doprava, nehoda, Pražský okruh, Jinočany, havárie, Dálnice D1, Ruzyně, Twitter, Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy, Zbuzany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Pražském okruhu se srazilo osm aut. Nehoda komplikuje dopravu u Jinočan  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.