Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Ve stanici metra Českomoravská spadl člověk pod metro. Pád nepřežil

, aktualizováno 26. srpna 2021, 11:02

Ve čtvrtek dopoledne došlo k pádu člověka pod soupravu metra ve stanici Českomoravská. Ačkoliv byli záchranáři na místě do pár minut, osoba utrpěla vážná poranění, která nebyla slučitelná se životem, uvedli to pražští záchranáři na svém twitteru. Provoz metra je omezen. Dopravní podnik prodloužil autobusové linky, které běžně končí na zastávce Černý Most, na Lehovec, odkud mohou cestující využít tramvaje.

Podle informací pražského dopravního podniku se událost stala krátce před desátou hodinou dopoledne. Vedle prodloužení autobusových linek na Lehovec, jedou dál také autobusy končící na zastávce Českomoravská, a to na Palmovku.

Na místo dorazili také pražští hasiči z Holešovic a Letňan. „Provoz na trase linky B ve směru na Černý Most je omezen,“ uvedli hasiči na svém twitteru.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, úmrtí, metro, pád, Českomoravská, Dopravní podnik hl. m. Prahy, Černý Most, Palmovka, Holešovice, Letňany, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve stanici metra Českomoravská spadl člověk pod metro. Pád nepřežil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.