Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V části Prahy dnes nejezdily vlaky. Došlo k poruše trakčního vedení

Mezi Masarykovým nádražím a Vysočany nejezdily dnes ráno více než hodinu vlaky. Došlo zde k poruše trakčního vedení, a tak musely být některé vlaky zrušeny. Cestující místo nich mohli využít pražskou MHD, jiné spoje jely odklonem. Provoz se podařilo obnovit kolem 9:30, a to po jedné ze dvou traťových kolejí.

K poruše vedení došlo přibližně kolem osmé hodiny ráno ve stanici Vysočany. Podle Českých drah mohli cestující do opětovného zprovoznění využít pražskou MHD. Jízdenky ČD byly uznávány v metru trasy B mezi náměstím Republiky a Vysočanská.

Podobně došlo ke komplikacím na železnici v Praze také v úterý, kdy byla důvodem porucha trakčního vedení na odklonové trase přes železniční stanici Krč. Mezi Krčí a Radotínem tak přibližně od 04:00 do 10:00 nejezdily některé vlaky, další nabraly zpoždění.

Ohodnoť článek

Foto IngolfBLN, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons

Štítky ČR, železnice, Praha, vlaky, porucha, trakční vedení, Masarykovo nádraží, Praha Masarykovo nádraží, Vysočany, České dráhy, Krč, Náměstí Republiky, Vysočanská, Radotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V části Prahy dnes nejezdily vlaky. Došlo k poruše trakčního vedení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.