Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pražský dopravní podnik dnes představil tramvaj v nových barvách

K prvnímu autobusu v nových barvách pražský dopravní podnik dnes přidal také tramvaj 14T ve stejných barvách. Při této příležitosti dnes podnik připravil představení nové tramvaje celkem na třech místech v Praze. Pražská Drbna tramvaj zastihla na náměstí Republiky.

Dopravní podnik na svých sociálních sítích včera informoval, že bude možné tramvaj v nových barvách dnes vidět na třech místech v Praze. Tramvaj 14 T (neboli číslo 9121) se společně s autobusem SOR NB 12 (číslo 3694) projely krátkým okruhem po Praze. Oba vozy jely po trase Výstaviště, Strossmayerovo náměstí, Malostranská, Mánesův most, Právnická fakulta, Dlouhá třída, Náměstí Republiky, Těšnov, Strossmayerovo náměstí, Nádraží Holešovice a Trojský most.

Tramvaj i autobus během své trasy dnes zastavily na třech místech, a to na Mánesově mostě, na náměstí Republiky a na Trojském mostě.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky Praha, dopravní podnik, tramvaj, PID, Dopravní podnik hl. m. Prahy, Náměstí Republiky, Strossmayerovo náměstí, Mánesův most, představení, Trojský most (nový), SOR NB 12, Malostranská, Těšnov, Holešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dagmar Ry

Nejdůležitější v pražské dopravě. Btw, kde je žlutá jako jedna z barev Prahy?

Čtvrtek, 20. května 2021, 12:54Odpovědět

Pražský dopravní podnik dnes představil tramvaj v nových barvách  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.