Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po čelním střetu dvou aut v Praze zemřeli dva lidé a jedno dítě skončilo v nemocnici

Při čelní srážce dvou osobních aut v Praze 20 zemřeli dnes večer dva dospělí lidé. Přibližně osmileté dítě skončilo po nehodě v nemocnici se středně závažnými poraněními. Příčiny nehody vyšetřuje policie, ulice Národních hrdinů je uzavřená. Řekli to mluvčí pražské policie Jan Rybanský a záchranné služby Jana Poštová.

Auta se střetla kolem 19:00 v podjezdu pod Pražským okruhem. Na místo vyjeli kromě policistů také hasiči ze Satalic a Strašnic a záchranná služba. Zhruba půlhodinový pokus o resuscitaci dvou mužů byl neúspěšný, zemřeli na místě, uvedla mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová. Středně těžce zraněné dítě, které bylo po celou dobu při vědomí, bylo převezeno sanitkou do Thomayerovy nemocnice. Podle původních informací policie dítě utrpělo zranění těžké a muselo být do nemocnice přepraveno letecky.

Příčinu nehody vyšetřují policisté. Po dobu vyšetřování a odklízení následků havárie je ulice Národních hrdinů obousměrně uzavřená.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Praha

Štítky tragédie, nehoda, Praha, úmrtí, nemocnice, havárie, policie, Thomayerova nemocnice, Pražský okruh, Strašnice, Satalice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po čelním střetu dvou aut v Praze zemřeli dva lidé a jedno dítě skončilo v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.