Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Sobota 26. října 2024  |  Svátek má Erik
Bez reklam

Kvůli opravě se o víkendu uzavře rampa z Jižní spojky do Modřanské

Pro řidiče v hlavním městě se kvůli rekonstrukci uzavře rampa z Jižní spojky do Modřanské ulice. Uzavírka začne v sobotu 12. prosince a skončí ve čtvrtek 17. prosince 2020. Sdělila to mluvčí Technické správy komunikací (TSK) Barbora Lišková. Řidiči budou muset jet po objízdné trase. Silničáři v uplynulých týdnech rovněž opravovali další sjezdy a nájezdy na Jižní spojku.

„Stavební práce zahrnují odfrézování stávající konstrukce vozovky v tloušťce 100 milimetrů, sanaci podkladních vrstev a opětovné položení nového povrchu a nové dopravní značení," uvedla Lišková.

Ve směru ze Smíchova budou muset řidiči jet z Modřanské do ulice Ke Krči, poté Branickou a Sulickou zpět na Jižní spojku. V opačném směru pojedou do ulice V Podzámčí a Branickou a Ke Krči na Modřanskou.

TSK v uplynulých týdnech opravila další nájezdové a sjízdné rampy z Jižní spojky. Jako první byl opraven sjezd na Chodovskou ulici, poté následovala rekonstrukce sjezdu do ulice V Podzámčí v Krči.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Czech Wikipedia user Packa / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)

Štítky doprava, automobilová, stavby, uzavírka, Praha, Jižní spojka, Technická správa komunikací hl. m. Prahy, Krč, Smíchov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli opravě se o víkendu uzavře rampa z Jižní spojky do Modřanské  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.