Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidiči, připravte se na omezení! Postupnou opravou projdou sjezdové rampy z pražské Jižní spojky

Na dopravní komplikace se budou muset připravit řidiči při sjezdu z pražské Jižní spojky, jelikož sjezdové rampy na Chodovskou, V Podzámčí a Modřanskou ulici postupně projdou rekonstrukcí. Omezení začnou platit od čtvrtka 26. listopadu, přípravné práce začnou již v pondělí 23. listopadu. Řidiči budou muset využít objízdné trasy.

Od 26. listopau dojde ke kompletní uzávěře rampy Jižní spojka – Chodovská s objízdnou trasou směr Brno – Spořilov přes Jižní spojku a ulici 5. května; směr Městský okruh přes Chodovskou, Spořilovskou, Türkova a ulici 5. května.

Rekonstrukce od 26. listopadu do 17. prosince

Stavební práce, které si vyžádají dopravní omezení, zahrnují odfrézování konstrukce vozovky v tloušťce deseti centimetrů, opravu podkladních vrstev, pokládku nového povrchu o stejné tloušťce a nové vodorovné dopravní značení.

Dopravní omezení začne platit od 26. listopau 2020, kdy bude probíhat souvislá údržba na třech sjízdných/nájezdových rampách z Jižní spojky (Chodovská, V Podzámčí a Modřanská). Uzavírky jsou rozděleny dle jednotlivých ramp,“ uvedla mluvčí Technické správy komunikací (TSK) Barbora Lišková.

Omezení začnou nejdříve na sjezdu na Chodovskou ulici. Tam potrvají od čvrtka 26. listopadu do pátku 4. prosince 2020. Následovat bude rekonstrukce sjezdu do ulice V Podzámčí v Krči. Silničáři zde budou pracovat od pondělí 30. listopadu rovněž do 4. prosince 2020. A jako poslední bude opravována rampa z Jižní spojky na Modřanskou, a to v od soboty 12. prosince do čtvrtka 17. prosince.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Czech Wikipedia user Packa, CC BY-SA 3.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0>, via Wikimedia Commons

Štítky doprava, Praha, oprava, Jižní spojka, rampy, Technická správa komunikací hl. m. Prahy, Brno, Spořilov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči, připravte se na omezení! Postupnou opravou projdou sjezdové rampy z pražské Jižní spojky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.