Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Metro dnes nejezdí mezi stanicemi Nádraží Holešovice a Letňany

Dnes nejezdí metro na lince C mezi stanicemi Nádraží Holešovice a Letňany, a to z důvodu modernizace zabezpečovacího zařízení. Výluka začala ve 4:30 a skončí 30 minut po půlnoci. Na celý den je zavedena náhradní autobusová doprava.

Autobus XC zastavuje na zastávkách Výstaviště Holešovice, Nádraží Holešovice, Trojská, Kobylisy, Ládví a Sídliště Ďáblice. Jezdí také linka XC1, a to na trase Nádraží Holešovice, Vychovatelna, Střížkov, Sídliště Prosek, Prosek, Nový Prosek, Letňanská a Letňany.

Na lince C byla již v červenci týdenní výluka mezi stanicemi Pražského povstání a Hlavní nádraží, a to z důvodu pokračování výměny dřevěných pražců za betonové. Ze stejného důvodu metro nepojede od 26. do 28. září mezi Pražského povstání a Kačerovem.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, MHD, Dopravní podnik hl.m.Prahy, Praha, Holešovice, Letňany, 30 minut po půlnoci, Ládví, Kobylisy, Prosek, Střížkov, Vychovatelna, Sídliště Prosek, Pražského povstání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Metro dnes nejezdí mezi stanicemi Nádraží Holešovice a Letňany  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.