Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

RegioJet zavádí tiché vozy na cestu do Chorvatska. Od pátku pojedou vlaky denně

V souvislosti s opětovným zařazením České republiky na takzvaný zelený seznam bezpečných zemí ze strany Slovinska včera RegioJet obnovil plný prodej jízdenek z Lublaně a zpět. Jízdenky tak mohou cestující opět rezervovat pro cesty oběma směry. Od pátku navíc budou vlaky z České republiky do Chorvatska jezdit denně.

O cestování vlaky RegioJet do Chorvatska je velký zájem - od zahájení provozu odjely z České republiky a Slovenska v minulých dnech již tři plně vyprodané spoje. Každý spoj má kapacitu 560 cestujících - z nichž přibližně polovina pak pokračuje návaznými autobusy do cca 30 nejpopulárnějších destinací na chorvatském pobřeží.

Spoje do Chorvatska od pátku denně

„Přestože největší část cestujících směřuje do a z chorvatské Rijeky – zájem je také o cestování do a z slovinské metropole Lublaně, kde RegioJet doposud prodal více než tisícovku jízdenek. Rezervací jízdenky do Lublaně cestující zároveň potvrzuje, že se 14 dnů před cestou nezdržoval nebo nebude zdržovat v některé z oblastí, kde by pobyt zakládal povinnost cestujícího nastoupit po příjezdu do Slovinska do dvoutýdenní karantény,“ vysvětlil mluvčí RegioJetu Aleš Ondrůj. Od tohoto pátku začnou navíc vlakové spoje do Chorvatska a Slovinska jezdit denně.

Tiché vozy

RegioJet ve spojích do Rijeky plánuje nabídne více míst na rezervaci přepravy kol do Rijeky a také tiché vozy pro ty cestující, kteří si chtějí během cesty odpočinout a nechtějí být jakkoli rušeni. „Právě takzvané tiché vozy přidává RegioJet na základě poznatků z prvních jízd vlakových spojů na trase Praha – Brno – Bratislava – Lublaň – Rijeka a zpět,“ uvedl Ondrůj.

Lidé berou vlak do Chorvatska útokem. Za několik hodin vykoupili tisíce jízdenek

RegioJet včera večer spustil prodej jízdenek na vlakové spoje z České republiky a Slovenska do chorvatské Rijeky včetně návazných autobusů do asi třiceti destinací na chorvatském pobřeží. Ceny jízdenek jsou výjimečně nízké a zájem cestujících...

Ohodnoť článek

Foto RegioJet

Štítky vlak, spoj, Chorvatsko, RegioJet, Praha, Česko, Lublaň, Slovinsko, Rijeka, Slovensko, Bratislava, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

RegioJet zavádí tiché vozy na cestu do Chorvatska. Od pátku pojedou vlaky denně  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.