Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Pětadvacetiletý řidič přejel do protisměru a čelně narazil do stromu. O život přišel den před Vánocemi

K tragické nehodě osobního auta vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému v sobotu 23. prosince kolem půl třetí ráno. Život pětadvacetiletého muže za volantem se však už zachránit nepodařilo a kriminalisté u něj nařídili soudní pitvu.

Policisté, hasiči a záchranáři vyrazili na místo nehody. „Řidiče, kterého policisté ztotožnili jako pětadvacetiletého muže, se bohužel nepodařilo zachránit,“ popsala mluvčí policie Michaela Richterová.

Policisté na místě zjistili, že muž při projetí mírné pravotočivé zatáčky z přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde čelně narazil do stromu.

„Muž byl ve vozidle zaklíněn, odkud ho hasiči vyprostili. Po vyproštění muže se ho snažili záchranáři oživit, bohužel ale resuscitace byla neúspěšná a muž na místě zemřel,“ uvedla Richterová a doplnila, že okolnostmi a příčinu havárie se zabývají kriminalisté, kteří u zemřelého nařídili soudní pitvu pro zjištění přesné příčiny smrti.

K nehodě došlo mezi Rakovníkem a obcí Lišany ve směru od Rakovníka.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky nehoda, tragická, doprava, strom, Praha

Pětadvacetiletý řidič přejel do protisměru a čelně narazil do stromu. O život přišel den před Vánocemi  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.