Počasí dnes24 °C, zítra26 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Oslavy 17. listopadu omezí v Praze tramvajovou i automobilovou dopravu

V rámci zítřejších oslav k výřočí 17. listopadu se lidé v Praze musí připravit i na komplikace spojené s omezením dopravy. Ta se týkají hlavně Václavského náměstí a Národní třídy, kterými neprojedou tramvaje a pro auta bude platit zákaz zastavení v parkovacích pruzích.

Už ode dneška se nesmí auta zastavit v parkovacích pruzích v úsecích Opletalova až Wilsonova a Krakovská až Wilsonova. Zákaz platí pro všechna parkovací místa a to až do sobotních dvou odpoledne. V pátek v poledne se zákaz ještě rozšíří na pruhy od Štěpánské po Krakovskou, auta tam nebudou moci stát až do půlnoci.

Od pátečního poledne bude také částečně uzavřena horní část Václavského náměstí, auta pojedou právě parkovacími pruhy.

I na celé Národní třídě už dnes platí zákaz zastavení, od půlnoci pak už auta ulicí ani neprojedou. V pátek pak dopravní podnik přeruší i provoz tramvají mezi zastávkami Újezd a Lazarská a to až do půlnoci.

Linku 2 povedou mezi Národním divadlem a Palackého náměstí odklonem přes Jiráskovo náměstí, tramvaj číslo 9 pojede mezi Andělem a Lazarskou přes Zborovskou, Jiráskovo náměstí a Myslíkovu. Linku 18 odkloní  přes zastávky Staroměstská, Karlovy lázně, Národní divadlo,  Jiráskovo náměstí a Palackého náměstí a 23 zamíří od z Újezda přes Anděl do obratiště Smíchovské nádraží.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ivo Spisar

Štítky Národní třída, Václavské náměstí, 17.listopad, oslavy, doprava, tramvaje, auta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

A budou nacvičovat i s vodními děly, nebo si to schovají až na ostrý zásah proti "dezolátům", až se ofčané této kolonie probudí, a půjdou věšet vlastizrádce? :-D

Pátek, 17. listopadu 2023, 18:25Odpovědět

Oslavy 17. listopadu omezí v Praze tramvajovou i automobilovou dopravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.