Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Motorkářka se srazila s autem. Když ležela na zemi, další auto do ní narazilo

Nechybělo mnoho a dopravní nehoda, do které se připletla žena na motorce, pro ni mohla skončit tragicky. Kriminalisté vyšetřují nehodu, během které se srazila motorkářka s osobním autem a když ležela na zemi, narazilo do ní další projíždějící auto. Policisté teď hledají svědky této dopravní nehody.

Kriminalisté vyšetřují nehodu, která se stala kolem sedmé hodiny ranní. Motorkářka přijížděla na kruhový objezd, kde se srazila s osobním autem. Žena za řídítky po střetu zůstala ležet na silnici, ale tam do ní narazilo ještě další projíždějící auto. Řidička motorky skončila se zraněním v nemocnici.

Vzhledem k tomu, že policie dopravní nehodu vyšetřuje už od léta, hledají teď svědky incidentu. „Pokud po okružní křižovatce projížděli řidiči, kteří měli v autě zapnutou palubní kameru a nehodu zaznamenali, ať kontaktují policisty na lince 158. Svědectví přijmou policisté nejen od motoristů, ale například i procházejících osob, které střet osobního vozu s motorkou viděly,“ popsala policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Nehoda se stala 24. srpna 2023 kolem sedmé hodiny ranní na kruhové křižovatce ulic Žežická, Rovná, Zdabořská, Brodská a Školní v Příbrami.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, motorkářka, zranění, pátrání, Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkářka se srazila s autem. Když ležela na zemi, další auto do ní narazilo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.