Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Řidič přejel zničehonic do protisměru. Po čelním střetu s kamionem zemřel

K tragické nehodě s fatálním koncem pro řidiče osobního auta vyjížděly všechny složky integrovaného systému. Podle prvotního šetření před nehodou řidič osobního auta přejel z neznámých důvodů do protisměru, kde se o několik chvilek později čelně srazil s protijedoucím nákladním vozidlem.

Na místo kromě policistů a hasičů vyrazili také záchranáři, a to i s vrtulníkem. Přesto však nebyli schopni muži pomoci.

„Záchranáři bohužel již nedokázali pomoci řidiči osobního vozu, který utrpěl natolik závažná zranění, jimž na místě podlehl. Jeho spolujezdkyně byla ve vážném stavu vrtulníkem transportována do jedné z pražských nemocnic. Šofér kamionu vyvázl bez zranění,“ popsala následky tragické nehody policejní mluvčí Michaela Richterová.

Kriminalisté u zemřelého řidiče nařídili soudní pitvu a budou se zabývat příčinou a okolnostmi tragické nehody. Tragédie se stala ve čtvrtek 7. září krátce před jednou hodinou odpolední v katastru obce Tuřany-Byseň u Slaného.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky tragédie, nehoda, doprava, úmrtí, Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič přejel zničehonic do protisměru. Po čelním střetu s kamionem zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.