Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž se zákazem řízení čelně narazil do kamionu. Na místě zemřel

Policisté, hasiči i záchranáři vyjížděli k dopravní nehodě, která skončila úmrtím jednoho z řidičů. Při nehodě došlo k čelnímu střetu osobního auta s nákladním. Řidič osobního auta utrpěl natolik vážná zranění, že jim na místě podlehl. Muž, který řídil nákladní vůz, vyvázl bez zranění.

Podle prvotního šetření policistů na místě došlo k dopravní nehodě tak, že řidič osobního BMW jel ve směru od Velvar na Mělník a při projíždění levotočivou zatáčkou z neznámých důvodů přejel do protisměru, kde čelně narazil do protijedoucího tahače nákladní soupravy. Po nárazu skončilo osobní auto odhozené na svodidlech.

„Řidič osobního vozidla utrpěl natolik vážná zranění, kterým na místě podlehl. Šofér nákladního vozu vyvázl bez zranění,“ uvedla mluvčí policie Michaela Richterová a doplnila, že posléze policisté zjistili, že řidič osobního auta měl platný zákaz řízení motorových vozidel.

„Kriminalisté si celou věc převzali, přičemž u zemřelého nařídili soudní pitvu a budou zjišťovat okolnosti a příčiny této tragické nehody,“ uvedla mluvčí a dodala, že silnice byla od půl čtvrté po dobu šetření, dokumentace, odklízení následků nehody a odtahu havarovaných vozidel obousměrně uzavřena a provoz byl plně obnoven po půl sedmé večer.

K nehodě došlo v úterý v půl čtvrté odpoledne na 34. kilometru silnice mezi Velvary a Mělníkem.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, tragická, úmrtí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se zákazem řízení čelně narazil do kamionu. Na místě zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.