Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Muž ujížděl a utíkal policistům, padly i varovné výstřely. Teď mu hrozí dva roky za mřížemi

Policisté pronásledovali vozidlo bez technické kontroly, které řídil muž s platným zákazem řízení. Řidič před policisty ujížděl, poté utíkal a nezastavily ho ani dva varovné výstřely. Policisté muže nakonec dopadli, tomu teď hrozí dva roky za mřížemi.

Policisté z místního oddělení Strašnice si v pátek večer na Černokostelecké ulici všimli auta značky Škoda, které nemělo technickou kontrolu, a tak rozhodli ho zastavit. „Když policisté vystoupili a vydali se směrem k zastavenému vozidlu, řidič sešlápl plyn a začal ujíždět po Černokostelecké ulici. Kolegové ihned nastoupili zpět do služebního vozidla a začali ho pronásledovat," popsala začátek akce mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Honička trvala několik minut a skončila až v Sazečské ulici, kde řidič zastavil začal utíkat. Policisté při pronásledování použili dva varovné výstřely, které však pětadvacetiletého řidiče nezstavily. Muži zákona nakonec hříšníka dopadli a za použití donucovacích prostředků ho zadrželi.

„Po dopadení se pětadvacetiletý muž odmítnul podrobit jak testu na drogy, tak na alkohol. Dále policisté zjistili, že má vysloven zákaz řízení motorových vozidel," popsala mluvčí a dodala, že zadržený muž skončil na policejní stanici, kde si vyslechl podezření z trestného činu maření úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky řidič, útěk, výstřely, střelba, doprava, Praha, Strašnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž ujížděl a utíkal policistům, padly i varovné výstřely. Teď mu hrozí dva roky za mřížemi  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.