Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Mladík zemřel zaklíněný v autě po střetu s kamionem. Nehodu šetří kriminalisté

K tragické nehodě mezi osobním autem a kamionem došlo v úterý 9. května krátce po půl osmé ráno na Mělnicku. V křižovatce se srazil kamion s osobním vozem, jehož řidič zůstal po střetu zaklíněný v autě a na místě svým zraněním podlehl. Policisté prověřují okolnosti nehody, kteří nařídili soudní pitvu ke zjištění přesné příčiny úmrtí řidiče osobního auta.

K tragické nehodě došlo v úterý krátce po půl osmé ráno u odbočky na Chotěnov u obce Mělnické Vtelno. Nákladní vůz se v křižovatce srazil s osobním autem, ve kterém zůstal zaklíněný mladý muž, který auto řídil. „Jeho zranění byla ale natolik vážná, že jím přímo na místě nehody podlehl,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Policisté silnici po nehodě úplně uzavřeli. „Co bylo příčinou nehody, policisté šetří, podle prvotních šetření to ale zřejmě bylo nedání přednosti v jízdě ze strany řidiče osobního vozu, který nehodu bohužel nepřežil. U něho také policisté nařídili soudní pitvu ke zjištění příčiny úmrtí,“ uvedla mluvčí.

Řidička kamionu vyvázla z nehody bez zranění a provedená orientační dechová zkouška měla negativní výsledek. Škoda na obou autech je podle policie 1 750 000 korun.

„Prověřování nehody je v gesci mělnické služby kriminální policie a vyšetřování,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky nehoda, tragédie, doprava, vyšetřování, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík zemřel zaklíněný v autě po střetu s kamionem. Nehodu šetří kriminalisté  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.