Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V Praze se stala tragická nehoda. Motorkář zemřel zaklíněný pod autem

V Mladoboleslavské ulici v Praze se dnes v podvečer stala tragická dopravní nehoda, při které přišel o život motorkář. Ten skončil zaklíněný pod autem a záchranáři mu přes veškerou snahu nemohli pomoci. Policie ulici uzavřela.

Policisté informovali na svém twitterovém účtu o tom, že vážná dopravní nehoda motorkáře a osobního auta uzavřela Mladoboleslavskou ulici v obou směrech. „Na místo letí vrtulník. Žádáme řidiče, aby se tomuto místu vyhnuli,“ napsali policisté na Twitter před půl sedmou.

Kromě policie jsou na místě také záchranáři a hasiči. „V ulici Mladoboleslavská zasahujeme u nehody motorkáře a osobního vozu. Motorkáře jsme museli vyprostit z pod vozidla,“ uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

O tragické nehodě informovali i záchranáři. „Motorkář byl pod vozem zaklíněný a svědci na místě se pak pokoušeli muže oživovat. Bohužel jsme příjezdu zjistili, že utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel,“ popsala mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky doprava, nehoda, motorkář, úmrtí, smrt, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Praze se stala tragická nehoda. Motorkář zemřel zaklíněný pod autem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.