Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sníh v Praze opět komplikuje dopravu. Některé spoje jsou zpožděny i o půl hodiny

Kombinace vytrvalého sněžení a silné automobilové dopravy dnes komplikovala provoz autobusů a tramvají v hlavním městě i Středočeském kraji. Některé spoje mají zpoždění i skoro půl hodiny.

Jak na svém webu informoval Dopravní podnik, zpožděno je několik desítek spojů velké většiny linek už od sedmi hodin ráno. Na vině je podle podniku „silná individuální automobilová doprava a zhoršená sjízdnost komunikací“. Některé autobusy a tramvaje tak mají i 25minutové zpoždění.

Problém mají i příměstské autobusové a železniční spoje ze Středočeského kraje. Tam se situace zkomplikovala už před sedmou hodinou a Pražská integrovaná doprava očekává, že podle jízdního řádu se bude jezdit až v osm večer.

Meteorologové očekávají, že během dnešního dne v Praze napadnou dva až čtyři centimetry nového prachového sněhu. Sněžení by mělo postupně slábnout v odpoledních a večerních hodinách. Nejvyšší teploty se dnes dostanou na mínus jeden stupeň Celsia.

V noci na sobotu bude mínus šest stupňů a i nadále se dostaví občasné sněžení, nového sněhu by měly přes noc napadnout asi dva centimetry. V sobotu budou nejvyšší teploty na mínus dvou stupních a sněžit by nemělo

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dopravní podnik hl. m. Prahy

Štítky počasní, sníh, hromadná doprava, zpoždění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sníh v Praze opět komplikuje dopravu. Některé spoje jsou zpožděny i o půl hodiny  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.