Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Muž blokoval průjezd sanitky. Posádce poslal nepopulárního fakáče

Nepochopitelnou situaci zažila posádka sanitky, která v úterý ráno projížděla po tramvajovém pásu na Palackého náměstí v Praze. Průjezd sanitky blokoval muž, který se na tramvajových kolejích pohyboval pěšky a sanitku zcela ignoroval, i když byla jen pár metrů za ním. Když na muže řidič sanitky zatroubil, ten ani neotočil hlavu, jen zdvihl prostředníček a pokračoval dál v chůzi.

Video, které zachycuje situaci, zveřejnili na sociálních sítích středočeští záchranáři.

„Přestože je slyšet siréna, našel se člověk, který ignoruje, že se blíží sanitka. Nikdy nevíte, jestli zrovna někdo nebojuje o život. Buďte ohleduplní. Nedovolte, abychom ztráceli cenné minuty,“ napsali středočeští záchranáři na svém twitterovém účtu.

Sanitka musela před mužem dokonce zastavit, vezla přitom pacienta do nemocnice. „Posádka našeho partnera Trans Hospital vezla pacienta do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze,“ popsali záchranáři důvod rychlé jízdy sanitky.

V komentářích pod videem si muž se zdviženým prostředníčkem okamžitě vysloužil tvrdou kritiku. „No, nepřeji nikomu nic zlého, ale až pojedete tuhle pro toho pána z videa, až nedejbože samou karmou bude seznámen s mrtvicí, stavte se cestou k němu na benzince na kafe a párek v rohlíku, však on je pán na zdrženi očividně zvyklý,“ napsal záchranářům pod video Jakub Musil.

Ohodnoť článek

Foto ZZS SČK

Štítky sanitka, doprava, prostředníček, muž, Praha, Trans Hospital, Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž blokoval průjezd sanitky. Posádce poslal nepopulárního fakáče  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.