Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Lidé v Praze našli mrtvolu muže. Policie potvrdila, že šlo o vraždu a obvinila pachatele

, aktualizováno 24. června 2021, 10:08

Kriminalisté vyšetřují smrt muže, jehož tělo bylo 20. června ráno nalezeno v Rozšířené ulici v pražské Libni. Od začátku vyšetřování policie pracovala s verzí, že muž mohl zemřít násilně. Dnes policie potvrdila, že v souvislosti s tímto případem sdělili krajští kriminalisté obvinění dvaačtyřicetiletému muži pro trestný čin vražda a zároveň dali podnět na jeho vzetí do vazby.

„Dnes v brzkých ranních hodinách jsme přijali oznámení na linku 158 o nálezu mrtvého těla," uvedl 20. června mluvčí policie Jan Rybanský. Policisté podle něj okamžitě vyrazili na místo a začali prověřovat případ, na který upozornil server Novinky.cz.

Podle Novinek bylo všude kolem těla hodně krve a policisté uzavřeli okolí, aby zajistili veškeré stopy. Dnes policie přišla s novými informacemi. Krajští kriminalisté obvinili dvaačtyřicetiletého muže z trestného činu vražda a zároveň dali podnět na jeho vzetí do vazby.

„Obracíme se na další možné svědky, kteří k tomuto případu ještě nebyli vyslechnuti, aby kontaktovali linku 158 a podali svědectví,“ dodal dnes mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky mrtvola, muž, kriminalita, vražda, Praha, policie, Libeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidé v Praze našli mrtvolu muže. Policie potvrdila, že šlo o vraždu a obvinila pachatele  |  Praha 8  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.