Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opravy ulice Dukelských hrdinů v Praze 7 se dotknou tramvajové trati i silnice

V následujícím roce až dvou se ulice Dukelských hrdinů v Praze 7 dočká kompletní opravy. Bude opravena vozovka, chodníky i tramvajová trať spolu se zastávkami. Uvedl to mluvčí magistrátu Vít Hofman. Zatím však není jasné, kdy přesně rekonstrukce začne.

Rekonstrukce je vyvolána opravou tramvajové tratě, v rámci které dojde k úpravám v celém uličním profilu,“ uvedl Hofman.

Práce jsou naplánovány v úseku od Strossmayerova náměstí směrem k Výstavišti, kde na ně naváže rekonstrukce ulice U Výstaviště až po ulici Bubenská. Také oprava ulice U Výstaviště je plánována v rámci rekonstrukce tramvajové trati. Radnice Prahy 7 požádala hlavní město, aby byly opravy rozšířeny ještě dále směrem od Strossmayerova náměstí ke Kostelní ulici a spolu s tím, aby byla opravena tramvajová zastávka ve směru z centra.

Přesný termín oprav se zatím neví

Přesný termín (oprav) nejsme v tuto chvíli schopni sdělit, jelikož v nedávné době se ještě uskutečňovala jednání o výsledných podobách tramvajových zastávek a dopravní podnik (DPP) žádá o stavební povolení. Akce je též koordinována s opravou železniční tratě na letiště a Kladno, aby negativní dopady na dopravu byly co nejvíc eliminovány,“ dodal Hofman. Cena oprav bude záviset mimo jiné na podobě projektu nebo na výsledku výběrového řízení na stavební firmu, která práce provede.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto praha.eu

Štítky ČR, stavby, automobilová, MHD, Praha, oprava, tramvajová dráha, Vít Hofman, rekonstrukce, Dopravní podnik hl. m. Prahy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opravy ulice Dukelských hrdinů v Praze 7 se dotknou tramvajové trati i silnice  |  Praha 7  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.