Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Opilá žena připálila jídlo a z bytu se jí valil kouř. Strážníkům pak ještě nadávala

Hlídka městské policie řešila v Praze 4 netradiční problém. Přijela k přízemnímu bytu s okny dokořán, ven se valil kouř a pod ním byl zaneřáděný chodník. Když si chtěli strážníci s opilou obyvatelkou bytu promluvit, začala je urážet.

Kouře a nepořádku před oknem bytu v ulici Na Zámecké v Nuslích si všiml kolemjdoucí v pátek 27. října a vše nahlásil městské policii. Strážníci na místě našli otevřené okno s vyzdobeným parapetem, před ním se na chodníku válely poházené různé věci a cedule a k tomu se z okna valil dým.

Jak hlídka zjistila, žena zřejmě usnula a připálila potraviny na sporáku. Když jí pak řekli, že spoušť na chodníku bude muset uklidit, začala se urážkami a vulgárními výrazy. „Kvůli haj*lovi jako jste vy,“ řekla zmatěně žena strážníkovi. Ten se snažil vše vyřešit v dobrém, žena si ale nedala říct.

„Českých lidí nepořádek,“ hádala se, nakonec ale z bytu vyšla a začala věci házet zpátky do oken.

„Nálady ženy během úklidu se střídaly od nadávek k pláči, nadýchala 2,3 promile. Její přestupkové chování strážníci postoupili správnímu orgánu,“ informovala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Žena z okna bytu v Nuslích pravidelně nabízela jídlo k prodeji, v nabídce měla třeba boršč, česnečku nebo toasty. Své podnikání inzerovala i na Facebooku kde mimo jiné zmínila, že se léčí s psychickými problémy. To potvrdil i strážníkům i muž, který k incidentu přišel. Řekl jim, že žena je v nelehké životní situaci.


 

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, alkohol, nadávky, Praha 4, okno, dým

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilá žena připálila jídlo a z bytu se jí valil kouř. Strážníkům pak ještě nadávala  |  Praha 4  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.