Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Pořadatelé Středoevropské rallye spustili prodej vstupenek, do Velké Chuchle za 80 eur

Organizátoři Středoevropské rallye, soutěže mistrovství světa, zahájili prodej vstupenek na premiérovou akci na českém území. Na oficiálním webu závodu jsou k dispozici lístky i na úvodní diváckou rychlostní zkoušku na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli a na hlavní tribuně budou stát 80 eur (1953 korun podle aktuálního kurzu). Za poloviční částku budou mít fanoušci přístup do diváckého prostoru u trati.

Předposlední závod světového šampionátu se uskuteční v Česku, Rakousku a Německu od čtvrtka 26. října do neděle 30. října. V Česku se elitní jezdci v čele s úřadujícím šampionem a lídrem MS Kallem Rovanperäm nebo devítinásobným mistrem světa Sébastienem Ogierem představí ve čtvrtek a v pátek.

První den se vedle Velké Chuchle pojede i test v Klatovech, na který byla cena vstupenek na tribunách stanovena na 68 eur (1660 korun). I zde budou k dispozici levnější lístky za poloviční částku do dalších diváckých prostorů. V pátek je na programu šest rychlostních zkoušek, denní vstupenka stojí 45 eur (1100 korun).

Diváci budou mít možnost pořídit vstup na jeden měřený úsek za 25 eur (610 korun). Cena vstupenky na všechny testy v průběhu celé rallye byla stanovena na 99 eur (2420 korun). Děti do 16 let budou mít vstup do diváckých prostorů ke stání zdarma.

„Fanoušky čeká naprosto výjimečný zážitek. Přijedou ti nejlepší jezdci z celého světa. Připravili jsme skvělá divácká místa - bezpečná a zároveň s výborným výhledem," uvedl šéf organizačního výboru Středoevropské rallye Tomáš Kunc v tiskové zprávě.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Středoevropská rallye

Štítky motorismus, rallye, Středoevropská, vstupenky, Velká Chuchle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pořadatelé Středoevropské rallye spustili prodej vstupenek, do Velké Chuchle za 80 eur  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.