Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Další bývalý Slávista jedná se Spartou. Na Letnou možná zamíří reprezentant Jankto

Po útočníkovi Janu Kuchtovi a obránci Jaroslavu Zeleném by se v dresu Sparty už brzy mohl objevit další bývalý hráč Slavie. S letenským klubem totiž podle informací serverů Sport.cz a iSport.cz jedná zaměstnavatel šestadvacetiletého reprezentačního záložníka Jakuba Jankta, který by mohl přijít na hostování z klubu Getafe, který hraje španělskou ligu.

Ze Slavie přes Itálii a Španělsko do Sparty

Slávistický odchovanec opustil české trávníky v roce 2014 jako osmnáctiletý. V červenobílém dresu tak nestihl odehrát ani jeden soutěžní zápas za A tým. Do loňska působil Jankto v Itálii, kde hrál za Udine a druholigové Ascoli a Sampdorii Janov.

Loni v létě Jankto podepsal pětiletou smlouvu se španělským prvoligovým týmem Getafe, kde ho však trápilo zranění kotníku. Za patnáctý tým uplynulé sezony španělské ligy zasáhl jen do 16 soutěžních zápasů, v nichž neskóroval.

„Ta informace je pravdivá, skutečně se jedná“

Před deseti dny Jankto na instagram umístil příspěvek s poděkováním klubu a v neděli zase zveřejnil svoji fotografii v reprezentačním dresu s popiskem „cz" a emoji „back".

Jankto by se měl objevit na českých trávnících v dresu Sparty. „Ta informace je pravdivá, skutečně se jedná," uvedl zdroj Sport.cz, který je údajně obeznámený se situací kolem českého reprezentanta. Sparta prý nabízí tři miliony eur.

Letenští už v létě získali dva reprezentanty se slávistickou minulostí, obránce Jaroslava Zeleného a útočníka Jana Kuchtu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Slavia Praha

Štítky sport, fotbal, přestup, Sparta, Jankto, Jakub Jankto, AC Sparta Praha, Letná, Getafe CF, SK Slavia Praha, Jan Kuchta, Itálie, UC Sampdoria, Španělsko, Udine

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další bývalý Slávista jedná se Spartou. Na Letnou možná zamíří reprezentant Jankto  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.