Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Bohemka hlásí výraznou posilu. Do Ďolíčku míří z Letné Matěj Pulkrab

Pražská Bohemka hlásí výraznou posilu před jarní částí sezony. K týmu se dnes ráno připojil útočník Matěj Pulkrab, který přichází z pražské Sparty na hostování do konce sezony. Poprvé se v novém dresu představí v sobotu proti Dukle v rámci zimní Tipsport ligy.

Mladý útočník během své kariéry získal v sezoně 2015/2016 mistrovský titul s nejstarším dorostem Sparty. V týmu působil jen na podzim, neboť v období jarní části zamířil na hostování do prvoligového týmu Liberce. V sedmi zápasech stihl dát čtyři branky.

Po návratu na Letnou se začlenil do A týmu pražské Sparty, za nějž nastřílel sedm branek. Mezi nimi i tu rozhodující proti Hapoelu Beer Sheva v utkání Evropské ligy.

V následujícím ročníku tuzemské soutěže opět hostoval v Liberci, kde stihl vstřelit dvanáct branek. Tou poslední rozhodl duel s Bohemians v předposledním kole. Minulou sezonu zakončil se třemi trefami na kontě.

Ohodnoť článek

Foto AC Sparta Praha

Štítky Sprata, Bohemians, Praha, fotbal, Pulkrab, Bohemians 1905, Matěj Pulkrab, Letná, Ďolíček, AC Sparta Praha, FK Dukla Praha, Tipsport liga, FC Slovan Liberec, Evropská liga UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bohemka hlásí výraznou posilu. Do Ďolíčku míří z Letné Matěj Pulkrab  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.