Počasí dnes13 °C, zítra17 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Musa opět ukázal svoji extratřídu, komentuje obránce Coufal utkání s Příbramí

O divácky atraktivním fotbalu nemůže být řeč, tři důležité body ale pražská Slavia dokázala vybojovat. Tak by se dalo shrnout včerejším utkání v Příbrami, ve kterém sešívaní zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem. Jediným golem rozhodl Petar Musa.

„Trenér nás nabádal k trpělivosti, abychom nebláznili, že branka přijde, což se nakonec opravdu stalo. Petar Musa opět ukázal svoji extratřídu co se týče zakončení. Určitě nám pomohl, stejně jako všichni střídající hráči. Jsem rád, že jsme to vybojovali, protože to bylo velmi důležité,“ shrnul obránce Vladimír Coufal.

Příbram podle něho bránila ze všech sil. „Je složité hrát s tak houževnatým soupeřem, když neproměníte první dvě tři šance. Navíc jsme dali břevno a člověk si říká, že vám tam asi vážně nic nespadne. Naštěstí jsme ale zůstali trpěliví, a nakonec jsme vyhráli, což je super,“ doplnil Coufal.

Ke stadionu dorazilo i několik desítek slávistických fanoušků, kteří celou dobu svůj tým hlasitě podporovali. „Je to velmi příjemné. Byli i tak slyšet. Pro ně je to těžké, fandí a vlastně ani neví čemu, protože neví, jak se ten zápas vyvíjí. Nevidí situace, aby mohli tleskat. Prostě řvou na náhodu, za což jim patří obrovský dík,“ uzavřel obránce.

Slávisté urvali těsnou výhru 1:0 nad poslední Příbramí, o jediný gól zápasu se postaral Musa

Vedoucí Slavii čekal v úterý poslední tým ligové tabulky 1. FK Příbram. Tento rozdíl mezi oběma soupeři ale nebyl tak výrazný, jak by fanoušci mohli očekávat. Příbram dokázala Pražanům dlouho vzdorovat. Nakonec ale tři body pro Slavii vystřelil v...

Ohodnoť článek

Foto SK Slavia Praha

Štítky Praha, SK Slavia Praha, Vladimír Coufal, Petar Musa, 1. FK Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Musa opět ukázal svoji extratřídu, komentuje obránce Coufal utkání s Příbramí  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.