Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Pojďte si to odpracovat, vyzývá Slavia vrhače kelímků. Hrozí jim jinak pokuta a zákaz vstupu

Fanoušci Slavie, kteří během zápasu proti AC Milán házeli na trávník kelímky a další předměty, si svoje prohřešky mohou odčinit veřejnými pracemi pro klub. V opačném případě jim hrozí až padesátitisícová pokuta a dvouletý zákaz vstupu na utkání v Edenu.

„Vynucené přerušení utkání, zřejmě vysoké sankce od UEFA a ostuda pro celou Slavii. Takový je výsledek chování některých jedinců na domácím zápase proti AC Milán, kteří se rozhodli vyřešit svoji momentální frustraci vhozením vratného nápojového kelímku nebo i jiných předmětů na hrací plochu,“ píše se na slávistickém webu. 

Klub byl v té době v podmínce za prohřešky ve skupinové fázi Evropské ligy a v disciplinárním řízení mu hrozí pokuta i uzavření stadionu nebo jeho částí na další zápas evropských pohárů.

„Přestože chápeme, že bylo utkání v mnoha směrech emočně vyhrocené, toto chování je neomluvitelné a neslučuje se s filozofií klubu, kterému v konečném důsledku jen a pouze škodí,“ komentoval klub dění.

Fanoušci, kteří na hrací plochu cokoliv hodili, se mohou do pondělí 25. března přihlásit v emailu na slo@slavia.cz. Klub pro ně vymyslí veřejné práce, aby vše odčinili.

Těm, kteří se nepřiznají a Slavia je ztotožní, hrozí pokuta až padesát tisíc a zákaz vstupu na zápasy do Edenu na dva roky.

„Klub věří, že možnost nápravy svého chování využijí všichni provinilci a k těm, kteří svoji chybu nepřiznají, bude klub nekompromisní,“ sdělila Slavia.

Ohodnoť článek

Foto SK Slavia Praha

Štítky SK Slavia Praha, AC Milán, fotbal, fanoušci, trest, kelímky, trávník, výzva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pojďte si to odpracovat, vyzývá Slavia vrhače kelímků. Hrozí jim jinak pokuta a zákaz vstupu  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.