Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Brankář Slavie Ondřej Kolář prodloužil smlouvu do roku 2024. Mám týmu co nabídnout, říká

Tiskovou konferenci před začátkem jarní části fotbalové sezóny za sebou má už i úřadující šampion české nejvyšší fotbalové soutěže pražská Slavia. Na konferenci, která trvala hodinu a půl, představila Slavia nového hlavního partnera, podepsala smlouvu s brankářem Ondřejem Kolářem a nastínila budoucnost trenéra Jindřicha Trpišovského.

Generální partner českého fotbalu, kterým je sázková společnost Fortuna, se stal také novým hlavním partnerem SK Slavia Praha. „Slavia je aktuálně bez diskuze nejlepším českým klubem. Ve FORTUNA:LIZE své soupeře válcuje a během podzimu skvěle reprezentovala celý náš fotbal v Lize Mistrů,“ pověděl generální ředitel sázkové kanceláře Fortuna David Vaněk.

Ondřej Kolář podepsal novou smlouvu do roku 2024

Velmi dobrou zprávou pro fanoušky sešívaných je, že brankář Ondřej Kolář na tiskové konferenci slavnostně podepsal novou smlouvu do roku 2024. „Slavii jsem si strašně oblíbil a jsem velmi rád, že zde mohu pokračovat. Věřím, že mám klubu ještě hodně co dát a věřím, že budeme spolu úspěšní jako doposud,“ byla první slova Ondřeje Koláře po slavnostním podpisu smlouvy.

Radost ze setrvání Onřeje Koláře v týmu neskrýval ani kouč Jindřich Trpišovský. „Největší radost mám v tuhle chvíli z toho, že tu zůstává Ondřej Kolář. Jeho odchod by byl velmi citelný a naopak nám pomůže překlenout období odchodů velkých opor. Je to velká osobnost. Patří mu velký dík," řekl kouč k setrvání Ondřeje Koláře v týmu.

Nový kapitán Bóřa

Novým kapitánem Slavie je Jan Bořil. „Je to pro mě velká čest a velký závazek vůči Slavii. Kdo byl kapitánem, vždycky se stal legendou. Odešly tři velké osobnosti, Hušbi, Škoďák a Suk, nejlepší kapitáni, které jsem mohl poznat a výborní kluci do party," pověděl Bořil.

Prvním utkáním Slavie v jarní části sezóny je nedělní duel v Ďolíčku proti Bohemians. „Pro mě začíná liga v neděli a beru to tak, jako bychom měli nula bodů. Chceme vyhrát jarní část a připravujeme se stejně jako bychom náskok neměli. Náskok neřeším,“ uvedl před nedělním utkáním trenér sešívaných.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky fotbal, tisková konference, Ondřej Kolář, SK Slavia Praha, Jindřich Trpišovský, Fortuna Game, Liga mistrů UEFA, 1. česká fotbalová liga, Jan Bořil, Bohemians 1905

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brankář Slavie Ondřej Kolář prodloužil smlouvu do roku 2024. Mám týmu co nabídnout, říká  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.